SON DAKİKA

Haberertesi

KEREM GİRGİN ÇATALCALI KADINLARI DİNLEDİ

KEREM GİRGİN ÇATALCALI KADINLARI DİNLEDİ
Bu haber 17 Aralık 2018 - 7:22 'de eklendi ve 405 views kez görüntülendi.

CHP ÇATALCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEREM GİRGİN’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Çatalca kadınların sorunlarıyla ilgili ilk girişim olan Çatalca Kadın Platformu’na konuk olan Kerem Girgin, Platform başkanı Hava Durukan ve platform üyelerinin sorunları ve taleplerini dinledi.
5B3E5D37-9119-4BF8-AC54-3E01A51C6E40
Toplantı sonrasında sorularımızı yanıtlayan Girgin, şunları ifade etti.
ÇATALCA HAKETTİĞİNİ YERDE DEĞİL
✔️Çatalca’nın, İstanbul’un en eski ilçesi olmasına rağmen fazla tanınmıyor. Bu konuda ne gibi projeleriniz var?
“Bir kentin tanınırlığını sağlamak için; o kenti cazibe merkezi haline getirmek gerekir. Modern projeler ile kentin görüntüsünü değiştirerek, kültür ve turizm merkezi olmanın yolunu açmak gerekir. Çatalca bugünkü haliyle bu özelliklerden uzaktadır.Çatalca; Karadeniz, dağ ve ormanlık bölgenin birbiriyle buluştuğu ender güzelliklerde bir tabiat özelliğine sahiptir. Bu özelliğinden faydalanarak hazırladığımız bir çok projemiz bulunmaktadır.”
✔️Çatalca sizin için ne ifade ediyor?
Aslında çocukluğumdan beri hayalim, ailemi ve beni, bize ekmek veren Çatalca’ya katkı sunabilmek ve Çatalca için bir şeyler yapmak. Bu sebeple Çatalca’da yaşayan vatandaşların neler istediğini, kentin eksikliklerinin ve Çatalca’nın bir marka kent haline nasıl geleceğine yönelik çalışmalarımı yaklaşık 5 yıldır sürdürüyorum.
✔️Çatalca’yı farklı kılacak ne yapacaksınız?
Kent yönetimine bakışımız ve projelerimizin hazırlanmasında; Öncelikle Çatalca’nın ihtiyaçları Sosyal Demokrat Yerel Yönetim biçimi yol göstericimiz oldu. Sosyal Demokrat Yönetim anlayışında; sağlık, eğitim, eşit yönetim, temizlik, üretim,işbirliği, çağdaş kentsel dönüşüm, adalet ve vatandaşın temel ihtiyaçları ön plandadır. Temel önceliğimiz ise vatandaşımız. Vatandaşın sorunlarına çözüm üretmek bizim temel önceliğimiz.
✔️Çatalca’nın kent planlaması için planlarınız var mı?
Kentsel Dönüşüm’de kent halkı karar ve söz sahibi olacaktır. Kent odaklı ve mahalle halkını yerinden eden değil, mülk sahibi yapan dönüşüm hedefliyoruz. Çevreci ve uzlaşmacı kentsel dönüşümün gerçekleşebilmesi için; planlı ve Çatalca’nın hakkını gözetecek şekilde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.
✔️Yerel seçimler için öngörünüz nedir?
İstanbul’da 2014 yılında kazandığımız 14 ilçemiz bulunmaktadır. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde, İstanbul’da tüm ilçelerde çoğunluğu kazanacağımıza inancım tam. İstanbul 31 Mart itibarıyla sosyal demokrat belediyeciliğe geçiş yapacak.Vatandaşımız mutlu olacak. Türkiye’nin önünde bir umut ışığı yanmış olacak.
AE566E51-45FD-44EF-A081-74DA98780985

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA