SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA’DA RAMAZAN AKŞAMLARI

KARŞIYAKA’DA RAMAZAN AKŞAMLARI
Bu haber 29 Haziran 2014 - 10:50 'de eklendi ve 478 views kez görüntülendi.

BAŞKAN AKPINAR İFTARINI HALKLA BİRLİKTE AÇTI
Karşıyaka Belediyesi ve Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile düzenlenen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Geceye renk katan mehter takımı ve semazenler, iftara katılan 500 kişinin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Müslümanlar, barışın temsilcileridir” dedi.
500 KİŞİYE YEMEK DAĞITILDI
Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği dağıtıldı. Davete, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Dernek Başkanı Yener Eyüpoğlu da katıldı. İftarda sahne alan mehter takımı mahallelinin büyük ilgisini çekti. Marşların ardından ise sema gösterileri yapıldı. İftara katılan vatandaşlar, bu gösterilerle güzel bir gece geçirdi.
BARIŞ VE DOSTLUK MESAJI
Ramazan Ayı’nın ilk iftarını Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ramazan’ın, barış, dostluk ve kardeşlik ayı olduğunu söyledi. Başkan Akpınar “Müslümanlar barışla anılır. Bizler de mübarek Ramazan Ayı’nın barışı ve kardeşliği simgelemesini arzu ediyoruz” dedi.
GÜZELLİKLERİN AYI
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ise “Ramazan ayı günahlarımızdan arınma ayıdır ve iyilikleri, güzellikleri bizlere getirir. Bu sofranın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA