SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA’DA CHP RÜZGARI

KARŞIYAKA’DA CHP RÜZGARI
Bu haber 06 Mart 2014 - 16:49 'de eklendi ve 537 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN MUTLU AKPINAR MUSTAFA BALBAY İLE SEÇİM BÜROLARINI AÇTI, HALKLA KUCAKLAŞTI
“Halkın umudu olacağız”
Girne ve Örnekköy’de seçim ofisi açan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar “30 Mart’ta, halkı soyanlardan hesap soracağız. Halkın umudu olarak, bu kötü gidişe ‘dur’ diyeceğiz. ‘Stat yapacağız’ diyerek Karşıyakalının duyguları ile oynayanlara geçit vermeyeceğiz” dedi. Akpınar’a destek veren Milletvekili Mustafa Balbay ise “Türkiye’nin gözü İzmir’de ve Karşıyaka’da olacak. Alacağız oy oranı çok önemli” ifadelerini kullandı. Akpınar ve Balbay, ziyaret ettikleri 1912 Karşıyaka Derneği yöneticileriyle Kaf- Kaf çekti.
BALBAY DESTEK VERDİ
Yerel seçim çalışmalarına dolu dizgin devam eden ve her girdiği sokakta vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Girne ve Örnekköy seçim ofislerinin açılışını yaptı. Akpınar’a destek vermek için Karşıyaka’ya gelen milletvekili Mustafa Balbay da gün boyu tüm etkinliklerde yer aldı. Ikili, esnafa ‘hayırlı işler’ diledi ve vatandaşlarla sohbet etti.
MEŞALELERLE KARŞILADILAR
Girne seçim bürosu önüne akın eden vatandaşlar Akpınar ve Balbay’a sevgi gösterilerinde bulunurken, balkonlarından bayrak ve Atatürk posteri sallayan Karşıyakalılar da dikkat çekti. Akpınar ve Balbay’ın seçim bürosu önünde partililerle kucaklaşması ise mini mitinge dönüştü. Fotoğraf çektirmek isteyen partililer, izdiham yarattı. Girne’deki seçim bürosu açılışının ardından ikinci durak Örnekköy oldu. Balbay ve CHP Karşıyaka adayı Akpınar, burada Kırmızı- Yeşil meşalelerle karşılandı. Seçim bürosu açılışı sırasında “Hüseyin Mutlu, Karşıyaka umutlu” sloganları atıldı. Beyaz güvercin uçuran Akpınar ve Balbay, yerel seçimlerin son derece önemli olduğunu belirtti.
HALKIN UMUDU OLACAĞIZ
CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar “Her iki seçim büromuzun açılışında, yağmura rağmen coşkunuzu ve heyecanınızı gördüm. Demek ki kararımızı verdik: 30 Mart’ta bu halkı soyanlardan hesap soracağız. Seçime kadar omuz omuza mücadele edeceğiz. Hedefimiz, özgürlüklerimizi ortadan kaldıran iktidarı durdurmak. Bu ülkenin aydınlık insanları, son Osmanlı imparatorlarına ülkemizi teslim etmeyecek. Hepimiz aynı otobüsün içindeyiz ve direksiyonda acemi bir şoför var. Otobüsü devirirse hepimiz tehlikeye gireriz. Halkın umudu olacağız ve bu gidişe ‘dur’ diyeceğiz” diye konuştu.
HEDEF STAT DEĞİL, RANT
Hükümetin ‘yeni stat’ söylemlerini de eleştiren Akpınar, amaçlarının stat yapmak değil, rant yaratmak olduğunu söyledi. Akpınar “Karşıyakalıların duyguları ile oynayarak, stat yapacaklarını söylüyorlar. Seçime kadar çivi bile çakamazlar. Amaç, stadyumun arkasındaki fidanlığı imara açmaktır. Madem İzmirliyi çok seviyordunuz, neden 11 yıldır bir stat yapmadınız? Alsancak Stadı’nın yerine AVM yapmak isteyen zihniyet Karşıyaka’ya faydalı olamaz” dedi.
TÜRKİYE’NİN GÖZÜ KARŞIYAKA’DA
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise “Karşıyaka’ya gelince kendimi evimde hissettim. 5 yıl ceza evinde kaldığım süreçte, en çok mektubu Karşıyakalılardan aldım. Sorumluluklarımızın farkındayız. Karşıyaka’da bana göre seçim bitmiştir ama alacağımız oy oranı çok önemli. Kendimizle yarışacağız. Hükumetin gözü en çok da İzmir’de, daha da önemlisi Karşıyaka’da olacak. Anakenti alma yolunda en büyük engel olarak Karşıyaka’yı görüyorlar. Onlara korkulu rüya göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
KAF- KAF ÇEKTİLER
Akpınar ve Balbay, daha sonra 1912 Karşıyaka Derneği’ni ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan CHP adayı Akpınar, spora yönelik projelerini anlattı. Karşıyaka Spor Kulübü’nün gelişimine katkı koyacaklarını belirten Akpınar, kulübe destek vermek isteyen Karşıyakalıları bir araya getirerek büyük bir sinerji gerçekleştireceklerini ve kulübe sürekli gelir sağlayacak projelerin hayata geçirilebileceğini söyledi. Balbay, Akpınar ve dernek yöneticileri hep birlikte Kaf- Kaf çekti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA