SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA MECLİSİ SİYAHA BÜRÜNDÜ

KARŞIYAKA MECLİSİ SİYAHA BÜRÜNDÜ
Bu haber 15 Eylül 2015 - 11:29 'de eklendi ve 417 views kez görüntülendi.

MECLİS ÜYELERİ VE BAŞKAN TOPLANTIYA SİYAH GİYSİLERLE KATILDI
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve CHP’li meclis üyeleri, Hakkâri’deki saldırı ve son terör olaylarını kınamak amacıyla ‘siyah’ protesto gerçekleştirdi. “Yürekleri dağlayan şehit haberleri artık son bulsun” mesajı verildi. Ayrıca esnafa 2 bin bayrak dağıtıldı.
FARKLI BİR PROTESTO
Karşıyaka Belediye Meclisi Eylül Ayı 2. Olağan Toplantısı, CHP Grubu’nun ‘siyah’ terör protestosuna sahne oldu. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ve CHP’li meclis üyeleri, artan terör olaylarını ve son olarak Hakkâri Dağlıca’dan gelen şehit haberlerini protesto etmek için toplantıya siyah tişörtlerle katıldı. Başkanlık kürsüsüne de siyah kumaş astı. Gündem öncesi, şehit ve gaziler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
2 BİN ADET BAYRAK DAĞITILDI
Terör olaylarının bitmesini isteyen CHP’liler, mecliste söz alarak, akan kanın durması temennisinde bulundu. Karşıyaka Belediyesi daha önce de Türkiye’nin dört bir yanını saran terör olayları ve peşi sıra şehit haberlerine tepki olarak belediyenin tüm hizmet birimlerine Türk Bayrağı asmıştı. Belediye; dün de esnafa toplamda iki bine yakın Türk Bayrağı dağıttı.
BAŞKAN AKPINAR: “KANDAN BESLENENLERİ LANETLİYORUM”
image
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Terör olaylarının arttığı bir süreci yaşıyoruz. Son olarak Hakkâri’deki saldırı ve ortaya çıkan acı tablo içimizi yaktı. Evlatları babasız bırakan, ailelere evlat acısı yaşatan ve kandan beslenenleri lanetliyorum. Türkiye bu süreci atlatmak zorunda. Terör, ne yazık ki ülkemizin üzerine karabulut gibi çöktü. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta acılı aileleri olmak üzere tüm halkımıza baş sağlığı diliyorum” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA