SON DAKİKA

Haberertesi

KARS LEZZETLERİ İZMİR’DE

KARS LEZZETLERİ İZMİR’DE
Bu haber 25 Kasım 2021 - 8:08 'de eklendi ve 515 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
LEZZET ŞÖLENİ DÖRT GÜN SÜRECEK

İzmir Çiğli’de bulunan Ege Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Kars Ardahan Iğdır Yöresel Ürünler Günleri” başlıyor.

BAŞKAN ULU’DAN DAVET VAR

Ege Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Sıtkı Ulu Yöresel Lezzet Günleriyle ilgili “Kars Ardahan Iğdır illerimizin dillere destan lezzetlerini İzmirlilerle buluşturacağız. İzmir ve çevre illerdeki hemşehrilerimizi ve bu lezzetleri merak eden herkesi bekliyoruz” dedi.

NELER VAR?

Başkan Ulu, “dört gün sürecek lezzet günlerinde Kars Ardahan ve Iğdır’a özgü gıda ürünleri olan Kaz, Kaşar, Gravyer, Tereyağ, Bal, Mantı, Kete, Katmer ve bir çok yiyecekler hem tadılacak hem de satın alınabilecek” dedi.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE

Lezzet günleri buluşması Kars, Ardahan ve Iğdır’daki üreticileri tüketicilerle bir araya getirecek. Marketlerde bulamayacağınız organik ürünleri burada alabileceksiniz.

RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ 26 KASIM CUMA

Ege Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Sıtkı Ulu 25-28 Kasım tarihlerinde açık kalacak fuarın resmî açılış töreninin 26 Kasım Cuma günü saat 14.00’te yapılacağını da sözlerine ekledi.

KOLAY ULAŞIM
Ege Kars Ardahan Iğdır Lezzet günlerinin yapılacağı “Bostanlı Pazar Yeri” İzmir’in Karşıyaka ilçesi Bostanlı mevkiinde bulunuyor. Bostanlı Vapur iskelesi ve Bostanlı Otobüs aktarma merkezine yürüme mesafesinde olduğu gibi Tramvay durağının da hemen yanında olması ulaşımı kolaylaştırıyor.

TARİH: 25-28 Kasım 2021
YER: Bostanlı Pazar Yeri / Karşıyaka-İzmir

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA