SON DAKİKA

Haberertesi

İZMİR’DE TUNÇ SOYER DÖNEMİ̇ BAŞLIYOR

İZMİR’DE TUNÇ SOYER DÖNEMİ̇ BAŞLIYOR
Bu haber 06 Nisan 2019 - 18:27 'de eklendi ve 37 views kez görüntülendi.

PAZARTESİ GÜNÜ MAZBATA VE GÖREV DEVİR TESLİM TÖRENİ
HABER/Sait TEMUR
Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer’in mazbatasını ne zaman alacağı belli oldu.
“KUTLAMA İÇİN ÇİÇEK YERİNE KÜTÜPHANEYE KİTAP BAĞIŞI YAPIN!”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 465 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen 24’üncü İzmir Kitap Fuarının açılışında konuştu. Soyer, “Bundan sonra çok daha fazlasını yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Ben daha mazbatamı almadım. Pazartesi günü kısmetse alacağım. Geleneklerimizde hayırlı olsun ziyaretine gidilirken başkanlara çiçek götürülür, tatlı alınır. Ben buradan duyurmak istiyorum. Bana lütfen kimse çikolata, tatlı, çiçek getirmesin. Gültepe’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin küçük, güzel bir kütüphanesi var. Ama daha rafı yok, kitabı yok. Bana gelenler lütfen kitap getirsinler. Gültepe’deki kütüphanemizi hep beraber büyütelim. Kitabın farkındalığını, gücünü, İzmir’in yukarı mahallelerine, arka sokaklarına da yayalım diliyorum” dedi.
SOYER GÖREVİ KOCAOĞLU’NDAN DEVRALACAK
İşte program:

CHP İzmir İl başkanlığından yapılan açıklamaya göre Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer 8 Nisan Pazartesi günü saat 11.00’de Mazbatasını alacak. Saat 12.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesinde görev devir teslim töreni yapılacak. Saat 13.00’te ise Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk konulup saygı duruşunda bulunulacak.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA