SON DAKİKA

Haberertesi

İZMİR’DE BİR ÖRNEK DAHA

İZMİR’DE BİR ÖRNEK DAHA
Bu haber 17 Mart 2014 - 14:55 'de eklendi ve 485 views kez görüntülendi.

CHP’DEN UYGAR SEÇİM MÜCADELESİ
İzmir Çiğli’de Mevcut başkan ile başkan adayı kol kola…
ÇİĞLİ BELEDİYESİ ŞANTİYE TESİSLERİ AÇILDI
Çiğli Belediyesi şantiye tesisleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katıldığı görkemli törenle açıldı.
Sahnede Solak – Arslan el ele
METİN SOLAK VE HASAN ARSLAN EL ELE HALKI SELAMLADI
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak konuşmasında, hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Solak, “Bayrağı büyük bir huzurla, gururla teslim edeceğim. Arkadaşlarım yarım kalan hizmetleri tamamlayacaklardır. Başkan adayımıza inanıyorum, güveniyorum ve kefil oluyorum. Bizden sonra gelecek olan arkadaşlara ve partime de en ufak bir küskünlük, kırgınlık yok. Bunu samimiyetle söylüyorum” dedi. Daha sonra Başkan Metin Solak, CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’ı sahneye davet etti ve birlikte Çiğlileri selamladılar. Kısa bir konuşma yapan Hasan Arslan, “Ben Metin Başkanım da dahil tüm emeği geçen belediye başkanlara teşekkür ediyorum. Metin Başkanım rahat olsun, onun başlattığı projeleri bitirmek bizim görevimiz. Bundan sonra da Aziz Başkanımın da destekleriyle, ortak projeleri Çiğli’ye yatırım olarak getireceğiz. Burayı Kuzey’in incisi ve yıldızı yapacağız” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu alkışlarla karşılandı

Şantiye tesislerine vatandaşın yoğun tezahüratları ve alkışlarıyla gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Başkan Metin Solak’a yaptığı hizmetler ve aday gösterildikten sonraki duruşundan dolayı teşekkür etti. Başkan Metin Solak’ın örnek davranış sergilediğini belirten Başkan Kocaoğlu, “Metin Başkan, çeşitli partilere gidip aday olanlara karşı yanımızda, Çiğli adayının yanında. Çiğlilerin yanında dimdik durduğu için sonsuz teşekkür ediyorum. CHP terbiyesi ve geleneği budur” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA