SON DAKİKA

Haberertesi

İMAMOĞLU’NDAN ÖRNEK ZİYARET

İMAMOĞLU’NDAN ÖRNEK ZİYARET
Bu haber 11 Mayıs 2014 - 10:37 'de eklendi ve 487 views kez görüntülendi.

RAUF DENKTAŞ’IN EŞİNİ ZİYARET EDEREK GEÇMİŞ OLSUN DEDİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KKTC’nin kurucu ve ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın, rahatsızlık sonucu ameliyat olan eşi Aydın Denktaş’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
RAUF DENKTAŞ’A SAYGI
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) kurucu ve ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın eşi Aydın Denktaş’ı geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
İMAMOĞLU AYNI ZAMANDA EV SAHİBİ…
Ziyarette, Denktaş ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, aynı zamanda Beylikdüzü’nde oturan Aydın Dektaş ile keyifli bir sohbette bulundu. Denktaş ile eğitimi sebebiyle Kıbrıs’ta bulunduğu dönemle ilgili anılarını paylaşan İmamoğlu, “Kıbrıs’ta eğitim görürken birkaç takımda futbol oynamıştım. Sonra Türk Ocağı’nda kaleci olmamı istediler. Ocağın kalecisi yoktu. Hemen lisansımın çıkması gerekiyordu. O sırada kızınız Ender Vangöl’ün evine misafir edildim ve 17 yaşında ocağın lisanslı kalecisi olmuştum” dedi.
RAUF DENKTAŞ’IN ANISI BEYLİKDÜZÜNDE YAŞAYACAK
Beylikdüzü’nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) kurucu ve ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın anısını yaşatmak istediklerinin ve 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı dolayısıyla bir hazırlık içerisinde olduklarının bilgisini veren Başkan İmamoğlu, “Bu anlamlı günde sizi de ağırlamaktan onur duyacağım” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA