SON DAKİKA

Haberertesi

İMAMOĞLU’NDAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

İMAMOĞLU’NDAN ÖNEMLİ ZİYARETLER
Bu haber 15 Ağustos 2015 - 12:48 'de eklendi ve 428 views kez görüntülendi.

EKREM İMAMOĞLU, DİSK GENEL BAŞKANI KANİ BEKO VE YENİ KAYMAKAM’I ZİYARET ETTİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, DİSK Genel Başkanı Kani Beko’yu ziyaret etti. İmamoğlu, gerçekleştiği iade-i ziyarette ülkenin genel durumu ve sendikal sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulundu. İmamoplu, belediye başkanı seçildiğinde kendisine kutlama ziyareti yapan DİSK Genel BaşkanI Beko’ya yaptığı iade-i ziyaret sırasında dayanışma ilkesi içinde hareket ettiklerini ve emeğin her zaman savunucusu olacaklarını vurguladı. Görüşmeye Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Mülayim Demirtaş da eşlik etti.
BEYLİKDÜZÜ’NÜN YENİ KAYMAKAMINA “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
image
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni görevine Beylikdüzü’nde başlayan Kaymakam Adem Ünal’ı makamında ziyaret etti. Ünal ile beraber güzel işlere imza atacaklarının sinyalini veren Başkan İmamoğlu, “İlçeyi en güzel yerlere birlikte taşıyacağız. Yeni hizmet döneminde ortak başarılarla yürüyeceğiz. Görev yerinizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.
KAYMAKAM ÜNAL’DAN TEŞEKKÜR
Kaymakam Adem Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bilgi alışverişine bugünden itibaren başlayacağız. Olumsuz olayların bulunmadığı avantajlı ilçelerden biri olan Beylikdüzü’nde, huzur ortamından faydalanarak insanların daha da mutlu olabilmesi için neler yapılabilir onlar üzerinde çalışacağız. Bu sayede eğitim, sağlık, kültür, çevre gibi konularda daha çok zaman ayırarak iyi işler çıkaracağız” diye konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA