SON DAKİKA

Haberertesi

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR’A İLGİ ÇIĞ GİBİ

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR’A İLGİ ÇIĞ GİBİ
Bu haber 22 Şubat 2014 - 14:32 'de eklendi ve 501 views kez görüntülendi.

CHP KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKPINAR SAHADA
Karşıyaka Çarşısı’na giren Akpınar, destekleyicilerinin yanı sıra CHP İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başka Ali Karaege birlikte esnafı yol boyu esnafı ziyaret etti. Akpınar’a eski il bakanlarından Selçuk Ayhan ve Rıfat Nalbantoğlu da destek verdi.
AKPINAR, ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Boynuna taraftarlarca KSK atkısı asılan Akpınar, “Hüseyin Mutlu, Karşıyaka umutlu”, ve “Kafsinkaf” sloganları ve üzerine atılan karanfil ve güllerle ilçe başkanlığı önüne gelen Akpınar burada yaptığı konuşmada “Cumhuriyet değerlerini yaşatan İzmirlilere, öğrenci kardeşlerime, halka karşı sorumluyum. Biz hizmet için yola çıkıyoruz. CHP bu ülkeyi kalkındırdı. Ülkenin mallarını satmak için, miras yemek için yok. Bu ülkeyi milim milim satanlardan hesap soracağız. Parti içerisinde yarış yaptık. Tam bir demokrasi değildi ancak bundan sonraki yarışlara mesaj olacak eğilim yoklamaları yapıldı. Birçok aday adayı arkadaşlarımız vardı. Hepsi birbirinden değerliydi. Mücadelelerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum. Bu süreçte hepimiz el ele olacağız. Halk “kol kola girin, kavga etmeyin. birbirinize sahip çıkın’ diyor. Türkiye’nin kaptan koltuğunda acemi bir şoför var. Otobüsün içerisinde 75 milyon insan var. Otobüs devrilirse hiçbirimizin kurtuluşu yok. Bu yerel seçimler kurtuluş seçimidir. Bizim yerel yöneticilik anlayışında “ben bilirim’ yok. Ortak akıl, katılımcılık var. Kente çivi çakmaya çalışan her insanın kulu, kölesiyim” dedi.
ÖNCEKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA VEFA…
Karşıyaka’da belediye başkanlığı yapanların adlarını tek tek sayan ve teşekkür eden Akpınar, “Hepsi bu kente fayda sağlamak için görev aldılar. Bugün yine CHP’li belediye başkanından bayrağı alıp en yukarılara çıkartacağız. Bu zamana kadar 7 il başkanı ile çalıştım. Hiç kavga etmedim. Koltuktan güç almadım, bulunduğum yere güç vermeye çalıştım. Hayatımda siyaset hiç kolay olmadı. Kimse “benim dayım yok’ demesin. Gençlik kollarından gelerek çalışmalar yaptım. Tırnakları ile kazıyarak gelen bir kardeşiniz olarak adayım.
SİYASETİN TOHUMUNU KARŞIYAKA’DA ATTIM
Karşıyaka benim için çok önemlidir. İlk geldiğim yer burasıdır. Siyasetin tohumunu burada attık. Kadere bak burada da yeşertiyoruz. Gencecik delikanlıydım. Evliydim, eşim vardı. Eşim bir gün bana “sen niye bunu yapıyorsun’ demedi. Bir yandan çalışıp, diğer yandan çocuklarımı büyüten eşime her şeyi borçluyum. Hayatta mutluluk evde başlıyor. Artık birbirimizi eleştirmeyeceğiz, ağlamayacağız. Ben ayakkabı kutularından çıkmadım. Siyaset yapma ahlakını da babadan öğrendim. İnsanların geni sağlam olacak. Oğlundan babaya değil babadan oğula geçer. AKP’nin temsilcileri buralarda konuşuyor. Biz bunlara “duble yol yap’ dedik onlar duble hırsızlık yaptı.. Denize bakın. Bu deniz İzmir’in kurtuluş mücadelesinin yeridir. 30 Mart’ta sandıkta mücadele edip onları ait oldukları yere göndereceğiz. Bu bizim namus sözümüzdür. Yolumuz açık olsun” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA