SON DAKİKA

Haberertesi

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR EMEKÇİLERLE

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR EMEKÇİLERLE
Bu haber 19 Mart 2014 - 12:34 'de eklendi ve 684 views kez görüntülendi.

TÜRK-İŞ İZMİR BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYRETTİ
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Huseyin Mutlu Akpınar TÜRK-İŞ İzmir Bölge temsilciliğini ziyaret ederek projelerini paylaştı. TÜRK-İŞ İzmir Bölge temsilcisi Hüseyin Karakoç Akpınar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akpınar’ı sonuna kadar desteklediklerini ve kendisine güvenlerinin tam olduğunu söyledi.
HÜSEYİN MUTLU AKPINAR: “HERŞEY DAHA FARKLI OLACAK”
Seçim çalışmaları kapsamında Sendikalar ve meslek örgütlerini önemsediğini ve bu nedenle TÜRK-İŞ’e geldiğini söyleyen Akpınar,
“1980 öncesi örgütlenmenin önü açıkken, kooperatifleşme yaygınlaşmışken insanlar daha güvencedeydi. 12 Eylül Faşist darbesinin ilk hedefi Sendikalar ve Kooperatifler oldu. Bu dönemde Sendikalar neredeyse yok edildi, kimliksizleştirildi. Sendikası çalışan sayısı toplam çalışan sayısının dörtte biri bile değil. Bize düşen görev bu olumsuzluklara karşı güç oluşturmaktır. Kentte yaşayanların mutluluğunu sağlamanın yanında iş barışını ve emeğin hakkını verme konusunda birlikte mücadele edeceğiz. Belediye başkanlığım süresince bir devlet memuru yaklaşımıyla değil emekten ve insan onurundan yana devrimci duruşumu kaybetmeyeceğim. Bu güne kadar sokaktan içeriye hiç girmedik yine sokaklarda olacağım. Bundan sonra herşey daha farklı olacak” Dedi.
Akpınar’ın ziyaretine CHP Karşıyaka ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA