SON DAKİKA

Haberertesi

HÜSEYİN ÇELİK’TEN GARİP SÖZLER

HÜSEYİN ÇELİK’TEN GARİP SÖZLER
Bu haber 20 Ocak 2014 - 16:29 'de eklendi ve 461 views kez görüntülendi.

TIR’DAKİ MALZEME KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZMİŞ !
HATTA YARGIYI BİLE…

Çelik’ten TIR açıklaması: Yanlış yapan savcı hesap verir
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik: TIR’daki malzeme hiç kimseyi ilgilendirmez. Kimse kafasına göre arama yapamaz. Yanlış yapan savcı hesap verir.
MUHARREM İNCE’DEN ÇELİK’E YANIT GELDİ
“EĞER BU MALZEMELER HOCAOĞLU MİNİ MARKETİN MALLARI İSE…”
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in, “TIR’daki malzemenin ne olduğu hiç kimseyi ilgilendirmez” şeklinde açıklama yaptığını ifade eden CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, “Eğer bu malzemeler Hocaoğlu mini marketin malları ise, Van çay bayisinin çayları ise, bir giyim mağazasının kravatları ise elbette kimseyi ilgilendirmez, sadece Hüseyin Çelik’i ilgilendirir! Ama bizim vergilerimizle El Kaide’ye, Nusra’ya, Özgür Suriye Ordusuna silah gönderiyorsanız, Başbakan’ın ifadesi/itirafıyla lojistik destek veriyorsanız, Türkiye’nin başını belaya sokmayın dediğimiz halde, ülkemizin başını belaya sokuyorsanız bizi, hepimizi o TIR’lar ve TIR’lardaki malzeme ilgilendirir” dedi.
“Resmi belgelerde de görülmüştür ki Suriye’ye Türkiye 47 ton silah satmıştır” ifadesini kullanan İnce, şöyle devam etti: “Siz bu bilgiler karşısında herkesin aklıyla alay eder gibi onlar spor silahı açıklamasında bulunuyorsunuz. Siz bizi kendiniz gibi saf, kandırılabilir mi zannediyorsunuz? Türkiye’yi terörü destekleyen bir ülke iddiasıyla karşı karşıya bıraktınız. Türkiye’yi uluslararası istihbarat örgütlerinin ajandalarının başına yerleştirdiniz. Aklınızı başınıza alınız ve gerçekleri gizlemeyin. Çünkü gerçek öyle ya da böyle mutlaka ortaya çıkar. Geriye sizin yalanlarınız, ellerinizdeki kan kalır.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA