SON DAKİKA

Haberertesi

HIRSIZLIKTA SINIR YOK!

HIRSIZLIKTA SINIR YOK!
Bu haber 04 Aralık 2014 - 15:11 'de eklendi ve 424 views kez görüntülendi.

KİTAP KAPAĞI BİLE ÇALINTI ÇIKTI
Fehmi Demirağ’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın gençlik yıllarını anlattığı romanı “Kasımpaşalı: Ben Bu Oyunu Bozarım”ın kapağı çalıntı çıktı.
TATAR RAMAZAN DİZİSİNİN AFİŞİNİ KOPYALAMIŞLLAR
Sözcü’nünü haberine göre “Kasımpaşalı: Ben Bu Oyunu Bozarım”ın kapağında “Tatar Ramazan” dizisinin afişinde yer alan fotoğrafın aynen kullanıldığı kapakta Bülent İnal’ın bedenine Erdoğan’ın kafası yerleştirildiği ortaya çıktı.
“ORİJİNAL TASARIM” DİYEREK SAHİPLENDİLER
Özellikle klip, karikatür ve kitap kapaklarında sıkça karşılaştığımız intihal vakalarına bir yenisi daha eklendi. Fehmi Demirağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın gençlik yıllarında yaşadığı olayları anlattığı ‘Kasımpaşalı: Ben Bu Oyunu Bozarım’ romanının kapağında iki yıl önce atv’de ekrana gelen ‘Tatar Ramazan’ dizisinin 1. sezon afişinde yer alan fotoğraf kullanıldı. Tatar Ramazan’ı canlandıran Bülent İnal’ın bedenine Erdoğan’ın kafası yerleştirilerek aynen kitaba kapak yapıldı. İşin daha da ironik yanı ise kitabın tanıtımı için hazırlanan afiş benzeri materyallerde ‘orijinal tasarım Özcan Orhan’ ibaresine yer verilmiş!
CUMHURBAŞKAN ADAYLIĞI LOGOSU DA KOPYA ÇIKMIŞTI
10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığında aday olup Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde kullandığı logo da kopya olduğu gerekçesiyle çok tartışılmıştı.
OBAMA’NIN LOGOSUNUN BENZERİ
image
Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim çalışması için üretilen logonun Amerikan Başkanı Obama’nın 2008’deki seçim çalışmasında kullandığı logoyla bire bir benzerliği dikkat çekmişti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA