SON DAKİKA

Haberertesi

HEPİMİZ BU ÖRGÜTÜN ÜYESİYİZ!

HEPİMİZ BU ÖRGÜTÜN ÜYESİYİZ!
Bu haber 06 Ekim 2014 - 19:40 'de eklendi ve 332 views kez görüntülendi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEZGİN TANRIKULU GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU’NUN ŞÜPHELİ OLARAK İDDİANAMEDE YERALMASINA KARŞILIK AÇIKLAMA YAPTI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, bugün bir gazetede, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gezi eylemleriyle ilgili soruşturmada ‘çıkar amaçlı suç örgütü kurmak’ suçlamasıyla şüpheliler arasında yer aldığı şeklinde çıkan haber üzerine açıklamalarda bulundu.
İSTANBUL İL BAŞKANLIĞININ BAYRAMLAŞMASINDA AÇIKLAMA YAPTI
Bayramlaşma törenine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, bugün bir gazetede, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gezi eylemleriyle ilgili soruşturmada ‘çıkar amaçlı suç örgütü kurmak’ suçlamasıyla şüpheliler arasında yer aldığı şeklinde çıkan haber üzerine açıklamalarda bulundu. Haberi okuduğunu söyleyen Tanrıkulu, “Soruşturmayı başlatan savcının aynı zamanda Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın iddianamesini yazan savcı olduğu anlaşılıyor” diye konuştu.
“11 MİLYON SEÇMENİYLE, GENEL BAŞKANIYLA CHP BU ÖRGÜTÜN ÜYESİDİR”
Tanrıkulu, “Tabi ki genel başkanımız, partililer ve bizler Gezi direnişinin ilk gününde Kadiköy’deki mitingimizi iptal ederek Taksim Meydanı’na geldik. Binlerce, onbinlerce partili ile geldik ancak bir tek parti flaması açılmadı. Gelişimizle birlikte Taksim’i, bütün direnişçilere, İstanbullulara açtık. Genel Başkanımız ve partimiz bunun öncülüğünü yapmıştır. Ancak biz bunu parti kimliğimizle değil yurttaş kimliğimizle yaptık ve yurttaş kimliğiyle de kentte sahip çıktık, örgütlenme hakkına sahip çıktık, çevre hakkına sahip çıktık. Eğer Türkiye’de kent hakkına, ifade özgürlüğüne, çevre, örgütlenme ve yaşam hakkına sahip çıkmak örgüt üyeliği suçuysa o zaman CHP’nin her üyesi, 11 milyon seçmeni bu suçu işlemiştir. Ve 11 milyon seçmeniyle genel başkanıyla da CHP, bu örgütün üyesidir” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA