SON DAKİKA

Haberertesi

HASAN AKGÜN ŞAŞIRTTI

HASAN AKGÜN ŞAŞIRTTI
Bu haber 23 Şubat 2014 - 11:23 'de eklendi ve 771 views kez görüntülendi.

“Taksi için arayan vatandaşın karşısına Akgün çıktı”
Beykent Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksi şoförleriyle buluşan Başkan Akgün, durağa telefon eden vatandaşlarla konuştu. “Buyurun ben Belediye Başkanınız Dr. Hasan Akgün” diyerek telefonlara cevap veren Akgün, şaşıran vatandaşlarla sohbet etti.
Yolları Benden Daha İyi Biliyorsunuz
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, önceki gün Beykent Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Taksi şoförleriyle sohbet edip onlarla çay içen Akgün, gelen talep ve şikayetleri değerlendirdi. Bazı problemleri anında çözen Akgün, bazıları ile ilgili de yardımcılarına talimatlar verdi. Başkan Akgün, “Yolları siz benden daha iyi bilirsiniz. Bir eksiklik gördüğünüzde lütfen beni arayın.” diyerek, taksi şoförlerine üzerinde cep telefonu numarası yazan kartvizitleri dağıttı.
“Buyurun Ben Hasan Akgün”
Taksi şoförleriyle yaptığı keyifli sohbetin ardından taksi durağının telefonunun başına geçen Başkan Akgün, taksi istemek üzere durağı arayan vatandaşlara cevap verdi. “Buyurun Ben Belediye Başkanınız Dr. Hasan Akgün” diyerek telefonlara cevap veren Akgün, vatandaşları şaşırttı. Bazı vatandaşlar Akgün ile sohbet etmeyi tercih ederken, bazıları taksi göndermesi için Akgün’e adres verdiler. İlginç diyalogların meydana geldiği telefon görüşmelerinde, taksi şoförleri gülmekten kendilerini alamadılar.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA