SON DAKİKA

Haberertesi

HANDAN TOPRAK’A ERZİNCAN DESTEĞİ

HANDAN TOPRAK’A ERZİNCAN DESTEĞİ
Bu haber 01 Mart 2014 - 22:46 'de eklendi ve 1.051 views kez görüntülendi.

CHP AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HANDAN TOPRAK ERZİNCANLILARLA BULUŞTU
Erzincan ili Kemah ilçesi Şahintepe köyü dayanışma gecesi AvcılarEzo Restaurantta yapıldı.
Geceye CHP Avcılar belediye başkan adayı Dr. Handan Toprak, Avcılar Şoförler odası başkanı Kemal Türk, CHP Avcılar ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ve dernek başkanları katıldılar.
Handan Toprak: “Avcılar bizimdir bizim kalacak”
Gecede konuklara konuşan CHP Avcılar belediye başkan adayı Dr. Handan Toprak, “Bir nöbet değişimi yaşıyoruz, partimiz bu dönem adaylık görevini bize verdi. Belediye başkanımız Sayın Mustafa Değirmenci ilçemize önemli hizmetler yapmış değerli bir belediye başkanımızdır. Biz onun hizmet çıtasını daha yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Kendisini her zaman minnet ve şükran duygularıyla hizmetlerimizle anacağız.avcılar bizimdir bizim kalacak. Avcılarda ve istanbulda iktidar olacağız. 2015’te genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başaşbakan yapacağız” Dedi.
Erzincanlılar “24 HANDAN TOPRAK” forması armağan ettiler
Gecede konuşması sonrasında CHP Avcılar belediye başkan adayı Dr. Handan Toprak’a üzerinde “24 HANDAN TOPRAK” yazılı forma hediye edildi.
ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI KEMAL TÜRK’TEN DERNEĞE KATKI
Denek gecesinde gelir amaçlı açık artırmaya sunulan hediyeyi en yüksek para ödülünü vererek alan Avcılar Şoförler odası başkanı Kemal Türk,
“bu bizim sosyal ve dayanışma duygumuzun bir gereğidir. Derneğe katkımız devam edecek” Dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA