SON DAKİKA

Haberertesi

GÜMRÜKÇÜ İLÇE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

GÜMRÜKÇÜ İLÇE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ
Bu haber 06 Eylül 2022 - 8:27 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
ÇİĞLİ’DE KARARLAR ‘ORTAK AKIL’ İLE ALINIYOR
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçesinde bulunan siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Başkan Gümrükçü, “Çiğli’mizin bugünü ve geleceğiyle ilgili kararları hiç kimseyi dışlamadan ortak akılla almaya devam edeceğiz” dedi.

SIRADA DİĞER PARTİLER VAR

İYİ Parti, Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Türkiye İşçi Partisi ve EMEP ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Başkan Utku Gümrükçü, Çiğli Belediyesi’nin devam eden hizmet ve projeleriyle ilgili bilgi verdi. Parti teşkilatlarının talep ve önerilerini dinledi. Gümrükçü, ziyaretlerine ilçede faaliyette bulunan diğer siyasi partiler ile devam edecek.

GÜMRÜKÇÜ: “SEÇİLDİĞİM GÜN PARTİ ROZETİMİ ÇIKARMIŞTIM”

Siyasi parti ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçü, “Belediye başkanı seçildiğim ilk gün parti rozetimi çıkardım ve Çiğli’ye en iyi hizmeti vermek için çalışacağımın sözünü verdim. Bundan dolayı da Çiğli’ye hizmet etmeyi siyaset üstü bir noktada tutuyorum. Gerek belediye meclisimizde gerekse sahada hiçbir ideolojik ayrım gözetmeksizin iş birliği içerisinde çalışmaya gayret ediyoruz. Enerjimizi kısır siyasi tartışmalara değil Çiğli’nin gelişimine, değişimine ve dönüşümüne harcıyoruz. İlçemizde temsilciliği bulunan bütün siyasi parti başkanlıklarını ziyaret ediyorum. Çalışmalarımızı anlatıyorum. Talep ve önerilerini, varsa kendilerine gelen şikayetleri dinliyorum. Çiğli’yi ortak akılla çok daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.


FOTOĞRAFLAR: Çiğli Belediyesi Basın Bürosu

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA