SON DAKİKA

Haberertesi

FARUK DEMİR’E DESTEK BÜYÜYOR

FARUK DEMİR’E DESTEK BÜYÜYOR
Bu haber 24 Aralık 2018 - 7:02 'de eklendi ve 323 views kez görüntülendi.

CHP ARDAHAN İL BAŞKANLIĞINDA ÖRNEK BULUŞMA
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ardahan Belediye Başkan aday adayı olan Posof eski Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit, CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir’e her türlü desteği vereceklerini söyledi.
CHP Ardahan İl Binasında Başkan adayı Faruk Demir, İl Başkanı Yalçın Taştan, İl ve merkez İlçe yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda açıklamada bulunan Şükrü Büzyiğit, CHP’nin Belediyeyi kazanması noktasında çalışacaklarını, 30 yıllık bu hasreti dindireceklerini ifade etti.
KİMSENİN KIZIP DARILMAYA HAKKI YOKTUR!
A3671618-DD4A-468A-AE9A-1B82773146EC
Toplantıda açıklamada bulunan Bozyiğit şunları kaydetti: “Değerli arkadaşlar 31 Mart 2019 Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan yerel yönetimlerde seçim takvimine istinaden bende Ardahan’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin il belediye başkanı aday adayı olarak kendimce bir karar aldım. Birkaç arkadaşımızla, eşimiz ve dostlarımızla bu yola çıktık. Aday adaylığı süreci yaşadık. Bu sürecin sonunda bir takım bileşenler ve partimizin yetkili organları değerli kardeşim Faruk Demir üzerinde bir karar kıldılar. Aday olamayanların bir başka partide aday olma şansını elde etme çabaları veya orada da şans bulamayınca partisine oy veremeyecek seviyesine gidecek kadar kötü bir alışkanlığımız ve kötü bir huyumuz var malesef. Bu sadece Ardahan için değil,  Türkiye’nin her tarafında kanayan yara gibi bir şeydir. Aday olamayan hemen başka şeylere yöneliyor. Şimdi aday olamadım diye kimseye bir kırgınlığım küskünlüğüm, bir tavrım yoktur.”
BUNDAN SONRA GİDECEK YERİMİZ YOKTUR
31 Mart akşamı CHP’nin bayrağını Ardahan Belediyesi’nin burcuna dikeceklerini dile getiren Bozyiğit, “Ben 60 yaşındayım bu yaştan sonra gidecek bir adresim yok. Benim adresim Cumhuriyet Halk Partisidir. Ben Cumhuriyet Halk Partisine Hz. İbrahim’in karıncası dahi olsam taşıya bildiğim kadar su taşırım ve taşıyacağım. Ardahan’da üç aylık bir seçim kampanyası yaşanacak. Bu doksan gün içerisinde verilecek her türlü görevde bu işi yapmış defalarca tecrübesi olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Her alanda görev almaya hazırım. İnşallah 31 Mart’ta da bunu taçlandırıp arkadaşlarımızın söylediği gibi yaklaşık 30 yıldır Ardahan il olduğundan beri bir sosyal demokrat belediyecilikle tanışmak nasip olmadı. İnşallah 31 Mart’ta bunu başaracağız.
ARDAHAN BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
Bugün bir bilgi aldım, Ardahan Belediyesinin çok ciddi bir borcu var.  Belediyelerin borcu olabilir, borçsuz belediye olmaz ama bununda bir karşılığı olur. Dersinki borç ettik ama şunu da yaptık.15 yıldır SGK’ya bir lira pirim yatırmadan belediyeye 30 milyon SGK borcun olması çokta başarılı bir yönetim veya övünecek bir şey değildir. Osmanlı Devleti batmış iflas etmiş bitmiş ve faizle para kullanan duruma gelmişti. O borçlar Atatürk döneminde ödendi. Bu belediyenin borcu da ödenir, yatırımda yapılır, yeni kaynaklar üretilir, belediyeye gelir getirecek kaynaklar üretilir kimsenin bu konuda şüphesi olmasın. CHP olarak örnek Belediye Başkanlarımız var.
BİZ BU SEÇİMDE HATA YAPMAYACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde çok tecrübeli bir ekip var burada. Siyasi geleneği 15 yaşına dayanan arkadaşlar var oradan geliyoruz. Biz bu seçimde hata yapmayacağız. Hata yapan kaybeder, hata yapmadan 90 günlük bu süreci yöneteceğiz ve 31 Mart’ta da bu emeğimizin karşılığını bütün Ardahanlı kardeşlerimizle ve seçmenlerimizle başaracağız. Bunun içinde CHP’lisinde, AKP’lisinde, HDP’lisi ve MHP’lisinde var. Biz herkesin oyuna talip olacağız. Birebir ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar AKP’ye oy veren insanlardan kesinlikle oy alacağız. İddia ediyorum alacağız, kendimizi iyi anlatacağız. Düzgün anlatacağız. Bize güvenecekler ve inanacaklar. Bizim arkamızda bir başarı öyküsü var.  Şükrü Bozyiğit’in arkasında bir başarı öyküsü var. Faruk Demir’in arkasında bir başarı öyküsü var. Orağaz’dan kalkmış gitmiş,Türk sanat müziği gibi bir dalda sanatçı olmuş, bu bir başarı öyküsüdür. Ben 15 yıl bir belediye başkanlığı yapmışım. Yalçın Taştan’ın değimiyle hiçbir arkadaşımın başını önüne eğdirmemişim. 150 tane soruşturma geçirmişim ve bunların hepsinden anlımın akıyla temiz bir şekilde çıkmışım. Bütün belediye başkanları soruşturma geçirir, bu normal bir şeydir. Allah’ıma şükürler olsun ki bunlardan anlımın akıyla çıkmışım.
POSOF’U DA KAZANACAĞIZ
Posof’ta çok genç ve dinamik bir arkadaşımızı aday ettik. Siyasete yeni giren bir arkadaşımız pırıl pırıl bir çocuk ve bir hukukçu Posof’ta nüfusun küçüklüğü nedeniyle oradaki nüfusun bütün dokularını bilirim. 15 yıl boyunca oradaki insanlarla geceli gündüzlü beraber oldum. Posof Belediyesini yeniden kazanmak için elimden geleni yapacağım. Seçim sürecinde hep beraber oraya da gideceğiz. Ben hep itiraf ediyorum, Posof Belediyesini benim hatam yüzünden kaybedildi. Posof’u geri almak için Posof halkına bir borcum var. İnşallah o borcumuzu da bu dönem ödeyeceğim” şeklinde konuştu.
TAŞTAN: SOSYAL BELEDİYECİLİK GELECEK
Toplantıda bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Yalçın Taştan ise, “Belediye Başkanı adayımızla bugün ilk toplantımızı yaptık. Çok verimli bir toplantı geçti. Neler yapabileceğimiz doğrultusunda fikirlerini aldık. Bundan sonra daha yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Başarılı olacağımıza kesinlikle inanıyoruz. Yirmi beş yıl sonra Ardahan Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandıracağız ve Ardahan halkı sosyal demokrat belediyeciliği, halkçı belediyeciliği bu vesileyle tanıyacak ve çok kısa surede de Ardahan’ı belediye hizmetleriyle donatacağız. Ardahanlı herkes gibi her belde gibi her şehir gibi Ardahanlıda güzel bir ortamda yaşama hakkına sahiptir ve hakkıdır. Belki de başka şehirlerden bile daha çok hakka sahiptir. Çünkü yıllardır zaten belediye hizmetlerinden yararlanamamaktadır. Belediyeciliği sadece yol, su, kanalizasyon ve kaldırım olarak görmemek lazım. Artık dünyada Türkiye’de belediyecilik değişmiştir. Belediyecilik sosyal belediyecilik olmuştur, hakikaten belediyecilik yapan belediyeler, sağlıktan, eğitime kadar ekonomiye kadar o bölgenin yöresel ürünlerine kadar değerlendirmeyi projelendirerek katkı sunmuştur. Bizde burada aynısını hayata geçireceğiz, bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
FARUK DEMİR: ARDAHAN’I ALACAĞIZ
Toplantıda konuşan CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir, destek açıklamasından ötürü Şükrü Bozyiğit’e teşekkür ederek, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getirdi.Ev ev dolaşıp projelerini halka anlatacaklarını ve seçimde zaferle çıkacaklarını söyleyen Demir, “CHP olarak Ardahan tarihinde görülmemiş hizmetler getireceğiz, Ardahan kabuğunu kıracaktır. Daha öncede ifade ettim, kırgınlıklar, dargınlıklar tabi ki olacaktır, bunlar normal olağan şeylerdir. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim kampanyası yürütüp Belediye seçiminde başarılı olacağımıza inancım tamdır” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA