SON DAKİKA

Haberertesi

FARUK DEMİR ARDAHAN’DA

FARUK DEMİR ARDAHAN’DA
Bu haber 11 Aralık 2018 - 7:45 'de eklendi ve 403 views kez görüntülendi.

CHP ARDAHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK DEMİR İL BAŞKANLIĞINDA KONUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ardahan Belediye Başkan adayı, eski Ardahan Milletvekili Faruk Demir, Ardahan’da CHP İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.
YOĞUN KATILIM
AB52C8B1-ADDE-4E74-B043-9360D8A77348
Eski Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, İl Başkanı Yalçın Taştan, Hanak Belediye Başkan adayı Ayhan Büyükkaya, Damal Belediye Başkan ve adayı Ergin Önal, CHP eski İl Başkanı Kemal Aktaş, CHP Belediye meclis üyeleri İlhan İlbasmış, Nezih Aktürk, Macide Üşenmez, Ticaret Odası eski Başkanı Latif Tosunoğlu, Merkez İlçe Başkanı Vedat Temel, eski Merkez İlçe Başkanı Derviş Avşar, şehrin önde gelen kanaat önderleri, esnaflar ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Demir, 31 Mart gecesi CHP’yi Ardahan’da iktidar yapacaklarını söyledi.

Faruk Demir; “Hedefim, Ardahan’ı yaşanılabilir bir kent yapmaktır”
C0F26468-B74B-4D39-9D41-94C75689C6B6
Demir, “Hiç ayrım yapmadan Ardahan’ın geleceği için çalışacağız. Bizim için Ardahan’ın çıkarı önceliktir. Hedefim, Ardahan’ı yaşanılabilir bir kent yapmaktır. Ardahan’ın nimetlerini gün yüzüne çıkartmak için Ardahanlılarla çalışacağız. Ardahan güzelleşince herkes mutlu olacak, sadece CHP’liler veya Faruk Demir değil. Ben en az 10 yılımı Ardahan Belediye Başkan adaylığı için vakfettim. Şehrimizi özellikle tarım ve hayvancılık başta olmak üzere kış turizmi açısından hak ettiği noktaya gelmesi için tüm olanaklarımı kullanacağım. Şehrimiz bir Eskişehir gibi daha yaşanabilir bir kent olacak. Büyükşehirlerle Ardahan’ımız kardeş şehir olacak. Ben bunun sözünü Ardahan halkına veriyorum. Ardahan ile ilgili projelerimi de siz değerli halkımızla paylaşacağız. 30 yıldır CHP Ardahan Belediyesini kazanamıyor. İnşallah bu hasrete son vereceğiz.” dedi.

Eski Milletvekili Öğüt’ten destek
Toplantıya katılan önceki dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt Faruk Demir’in başarısı için çalışacağını ifade etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA