SON DAKİKA

Haberertesi

EYT MAĞDURLARI SALONLARA SIĞMIYOR

EYT MAĞDURLARI SALONLARA SIĞMIYOR
Bu haber 17 Aralık 2018 - 6:59 'de eklendi ve 342 views kez görüntülendi.

İSTANBUL’DA BÜYÜK BULUŞMA; “ÇÖZÜM YOKSA OY DA YOK”
İstanbul Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen büyük buluşmada onbinlerce EYT Mağduru “Artık yeter” dedi. EYT’lilerin İstanbul’daki buluşmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu da destek verdi.
31 MART’A KADAR ÇÖZÜM YOKSA OY DA YOK
3050E734-1DD4-4571-9F57-9F57ECBC910C
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak ve binlerce emekçinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada hükümete yerel seçim öncesi bu yasayı çıkarın mesajı verildi. 31 Mart’a kadar sorunlarının çözülmesini isteyen binlerce EYT’li “çözüm yoksa oy da yok” uyarısında bulundu.
SEL OLUP AKTILAR
4C28B45B-A6FD-4BA5-B109-CA8308CA02A2
EYT SYD Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın konuşması sırasında “EYT hakkımız, söke söke alırız”, “Direne direne kazanacağız”, “EYT’liler burada vekiller, hükümet nerede?”, “EYT’liler burada Erdoğan nerede?” sloganları atıldı.
EYT SYD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak konuşmasında
“Sel olduk aktık, salonlara sığmadık taştık.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak büyük İstanbul buluşmasını Tüm Türkiye’den arkadaşlarımız ile bir aradayız. Davasına sahip çikan kardeşlerimizle olan birliktelik bizi başarıya ulaştıran yegane yol olacaktır.”
dedi

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA