SON DAKİKA

Haberertesi

ESENYURT’TA İHSANOĞLU ÇALIŞMASI

ESENYURT’TA İHSANOĞLU ÇALIŞMASI
Bu haber 27 Temmuz 2014 - 11:46 'de eklendi ve 450 views kez görüntülendi.

İHSANOĞLU’NUN BROŞÜRLERİNİ DAĞITTILAR
CHP ve MHP’nin “Çatı Adayı” Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı yapabilmek için çalışmaları hızlandıran CHP Esenyurt İçe Başkanı Ali Gökmen, dün yönetici arkadaşlarıyla beraber sokak sokak, kapı kapı gezdi, vatandaşlara ve esnaflara Ekmeleddin İhsanoğlu’nu anlattı, tanıtıcı broşürler dağıttı.
ALİ GÖKMEN: “ADAYIMIZI İLK TURDA SEÇTİRECEĞİZ”
Sokaktan pozitif tepkilerle döndüklerini belirten İlçe Başkanı Gökmen, umutlarının arttığını söyledi ve ekledi: “Sokağın Cumhurbaşkanı Adayımız sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na alıştığını gördük. Sokak Ekmeleddin beye hazır, Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanmamız sürpriz olmaz”
MAHALLELERDE ALAN ÇALIŞMASI
CHP Esenyurt İlçe Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına hız verdi. CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda parti üyesiyle birlikte, ana caddelere ve merkezi yerlere pankartlar astı, Esenyurt’un İncirtepe, Saadetdere ve Namık Kemal mahallelerinde broşür dağıtımı yaptı, vatandaşlardan ve esnaflardan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy istedi.
“SOKAK EKMELEDDİN BEYE ALIŞTI”
Vatandaşlarla kurduğu diyaloglarda hiç negatif tepki almadıklarına dikkat çeken İlçe Başkanı Ali Gökmen, “Sayın İhsanoğlu’nun ismi kamuoyuna ilk açıklandığı günlerde bir takım tepkiler olmuştu. Ama dün iletişim kurduğumuz vatandaşlarımızdan bir tane bile olumsuz tepki almadık. “Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için sayn Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy istiyoruz” dedik. Bizi dikkatlice dinlediler, broşürlerimizi ilgiyle okudular. Dünkü çalışmamızda, sokağın Cumhurbaşkanı Adayımız sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na alıştığını gördük. Sokak Ekmeleddin beye hazır, Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanmamız sürpriz olmaz” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA