SON DAKİKA

Haberertesi

ESENYURT CHP KARARLI

ESENYURT CHP KARARLI
Bu haber 15 Temmuz 2014 - 15:53 'de eklendi ve 470 views kez görüntülendi.

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen: “İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız”
İLÇE ÖRGÜT TOPLANTISI YAPILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Örgüt Toplantısı’nda konuşan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek, “Cumhuriyetimizin geleceğini ilgilendiren tarihi bir seçimin arifesindeyiz. Bu tarihi sınavda örgütümüze büyük görev düşüyor. Çok çalışıp adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.
TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM
CHP Esenyurt İlçe Örgütü, ilçe binasında Örgüt Toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ana gündem maddesini oluşturduğu toplantıda İlçe Başkanı Ali Gökmen bir sunum gerçekleştirirken, parti üyeleri de söz alarak görüşlerini ve önerilerini paylaştı.
Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıya yaklaşık 300 civarında partili katıldı.
“EKMELEDDİN İHSANOĞLU CUMHURBAŞKANI OLACAK”
Konuşmasında göreve geldikleri günden bugüne yapılan çalışmalar hakkında partililerine bilgi veren İlçe Başkanı Ali Gökmen, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin de partinin çalışma programından örnekler verdi. “Cumhuriyetimizin geleceğini ilgilendiren tarihi bir seçimin arifesindeyiz. Bu tarihi sınavda örgütümüze büyük görev düşüyor” diyen İlçe Başkanı Gökmen, “Genel seçim havasında geçmesini beklediğimiz bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Hep beraber sokak sokak, kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza bu tarihi seçimin önemini anlatmak ve adayımız sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtmak zorundayız. Seçimde görev alacak tüm sandık görevlilerini belirledik. Bu hafta itibariyle de sandık görevlilerinin eğitim çalışmasını başlatacağız. İnanıyorum ki sizlerin de desteğiyle sayın Ekmeleddin İhsanoğlu bu yarıştan Cumhurbaşkanı olarak ayrılacak” dedi.
“KOMİSYONLARIMIZ OLUŞUYOR”
Konuşmasında yönetim kurulunun yaptığı çalışmalardan da bahseden İlçe Başkanı Gökmen, Kısa süre önce kurdukları Emek Komisyonu’nun çalışmalara başladığını, İmar, Sağlık, Çevre ve Sağlık Komisyonlarının da en kısa sürede oluşturulup çalışmalara başlayacağını bildirdi.
DANIŞMA KURULU DA YOLDA
Aralarında belediye başkan adayları, eski ilçe başkanları ve meclis üyelerinin bulunduğu yaklaşık 30 kişiden oluşacak Danışma Kurulu için de hazırlık yürüttüklerini belirten Gökmen, kurulda görev alması düşünülen isimlere tek tek davet mektupları yolladıklarını belirtti. Gökmen, “Partimize emeği geçmiş isimlerden oluşacak Danışma Kurulu’nun fikirleri ve önerileri, iktidar hedefine doğru giderken bizlere büyük bir destek olacaktır” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA