SON DAKİKA

Haberertesi

ESENCAN’A YILDIZ YAĞDI

ESENCAN’A YILDIZ YAĞDI
Bu haber 04 Aralık 2014 - 16:01 'de eklendi ve 2.947 views kez görüntülendi.

GALATASAYLI FUTBOLCULAR ESENCAN HASTANESİNDE YATAN HASTAYI ZİYARET ETTİLER
Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Yekta Kurtuluş, Esencan Hastanesinde ameliyat olan ve tedavisi devam eden Galatasaraylı bir genç taraftarı ziyaret ederek, moral verdi.
“HASTA GALATASARAYLI”
Esencan Hastanesi’nde tedavi görmekte olan fanatik Galatasaray taraftarı genç, karşısında çok sevdiği futbolcuları görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kısa sürede şaşkınlığını atan taraftar, ünlü futbolcularla sohbet ederek moral buldu.
HASTANE MÜDÜRÜ HASTAYA SÜRPRİZ YAPTI
image
Esencan Hastanesi Müdürü Serkan Bayramoğlu’nun girişimiyle, Galatasaray’ın ünlü futbolcuları Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Yekta Kurtuluş, Esenyurt’ta geldi. Esencan Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Galatasaraylı bir taraftarı ziyaret eden ünlü futbolcular, Esencan Hastanesi’ni de gezerek, Hastane Müdürü Serkan Bayramoğlu’ndan da bilgi aldılar.
BAYRAMOĞLU: “HASTAMIZA BÜYÜK MORAL KAYNAĞI OLDU”
Ziyaret hakkında açıklama yapan Esencan Hastanesi Müdürü Serkan Bayramoğlu, hastamıza moral vermek için böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek; “Koyu Galatasaray taraftarı olduğunu bildiğim hastamıza moral olması için Galatasaray kulübüne böyle bir talebimiz olduğunu ilettik. Sağ olsunlar Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Yekta Kurtuluş, bu talebimizi geri çevirmedi ve hastanemize geldi. Hastamıza iyi bir moral oldu bu ziyaret. Kendisini mutlu ettiysek ne mutlu bize. Galatasaray kulübüne ve futbolculara teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA