SON DAKİKA

Haberertesi

ERDOĞAN’DAN GEZİ YORUMU

ERDOĞAN’DAN GEZİ YORUMU
Bu haber 31 Mayıs 2014 - 7:58 'de eklendi ve 448 views kez görüntülendi.

“GEZİCİLER DİKİLİ AĞACI OLMAYANDIR”
Başbakan Erdoğan Gezi direnişinin birinci yıldönümünde yine ağır sözler söyledi.
HAYATINI KAYBEDENLERİ, SAKAT KALANLARI GÖRMEDİ
Başbakan Erdoğan, İstanbul’da “Fetih ve Gençlik”le ilgili konuşan Erdoğan Gezi eylemine katılanlar ve destekleyenler için şunları söyledi.
“Fikrin, düşüncenin olmadığı yerde şiddet vardır. İşte bu geziciler var ya geziciler onlar fikri olmayandır. Onlar düşüncesi olmayandır. Onlar dikili bir ağacı olmayandır. İşte siz öyle bir gençlik olmayacaksınız. Siz kalemle konuşacaksınız. Diyarbakır’da gördünüz değil mi? 23 Nisan’da yavrular dağa kaçırıldı. Ne dediler aileler BDP’lilere, “Sizin çocuklarınız ABD’de İngiltere’de okurken bizim evlatlarımız dağa kaçırılıyor.”
“BİR YIL ÖNCE PROVA YAPTILAR”
“Onlarda milli ve manevi değerler yok. İşte cemaat görüntüsü altında kan emici istismar yapılanmalarına maalesef açık oldular. Bir yıl önce bunu provasını İstanbul’da yaptılar. Büyük Türkiye’yi durdurmak için gençleri kullandılar.”
“MISIR’DAKİ ESMA’YI UNUTMUYOR…”
“Çözüm sürecini sabote etmek için gençleri kullandılar. Kadıköy’ün duvarlarında zulüm 1453’te başladı yazıyordu. Bunu yazan köksüz ve hain bir zihniyetin karanlık hedefleri için kullanılan gençlerdi. O gençlere bayrağımızı bile yaktırdılar. Gençlerin üzerinden Türkiye’ye tuzak kurmak istediler. Mısır’daki gençleri de tahrik ettiler. Esmamızı şehit ettiler. Ukrayna’da da gençleri tahrik edip sokağa döktüler ve ülkeyi ne hale getirdiler. Türkiye’de bunu başaramayacaklar. Çünkü Türkiye’de 1453’e, 1071’e sahip çıkan bir gençlik var. Türkiye’de bayrağına vatanına istiklaline ve istikbaline aşık bir gençlik var. İşte o gençliğin sabrı o tuzağı bozdu dağıttı. Yine o tuzağı canlandırmak istiyorlar.”
SANATÇILARA: “ARTİST, MÜVDEDDELER”
“Artist, sanatçı görünümünde bir takım müsveddeleri yeni acılar yeni ölümler yaşansın diye isyan çağrıları yapıyorlar. Ama bu gençlik bu çağrılara asla kulak asmayacak. Onlar şiddet dese de siz fikirlerinizle cevap vereceksiniz.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA