SON DAKİKA

Haberertesi

ERDOĞAN VE GÜNDEM!

ERDOĞAN VE GÜNDEM!
Bu haber 13 Haziran 2014 - 22:13 'de eklendi ve 485 views kez görüntülendi.

ESİR YURTTAŞLARI UNUTTU CHP’Yİ SUÇLADI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musul’da IŞİD tarafından rehin tutulan vatandaşlar hakkında konuştu. Erdoğan bu açıklamasının ardından hemen ‘seçim konuşması’ olarak nitelendirilebilecek bir konuşma yaptı.
Onlarca yurttaş teröristlerin elinde Erdoğan’ın gündemi köprüler, otoyollar…
ESİR TÜRKLER İÇİN: “TAKİP EDİYORUZ”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü IŞİD’in Musul’da yaptığı baskın ve kaçırılan TIR şoförleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
“Irak’taki güvenlik sorunları nedeniyle başkonsolosluğumuzu IŞİD unsurları işgal etti, personelimizi alarak şehrin bir başka bölgesine götürdü. Başkonsolosluğumuzda 49 personelimiz ve bazı aile fertleri bulunuyordu, orada tır taşımacılığı yapan şoförlerimiz, fabrikalardan çalışan vatandaşlarımız var. Bütün bunları yakın takipteyiz, başta şahsım, Dışişleri, Milli İstihbarat, silahlı kuvvetlerimiz takip ediyoruz, bire bir her an. Şahsen kendim olmak üzere başkonsolosumuzla görüşmem oldu. Bu personelimizin ve aile fertlerinin geri dönmeleri için girişimlerimiz devam ediyor.”
CHP’YE 30 MART YANITI
Erdoğan, rehin alınan çok sayıdaki vatandaş hakkında konuştuktan sonra hedefine CHP ve MHP’yi aldı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu CHP’ye gönderdiğini söyleyen Erdoğan, CHP’den yapılan; “Bunun bir siyasi sorumluluğu vardır” şeklindeki açıklamaları hatırlatarak, “O siyasi sorumluluğun cevabını 30 Mart’ta milletim verdi” dedi. Erdoğan, CHP’nin terör örgütü IŞİD tarafından rehin alınan vatandaşlar üzerinden ‘rant devşirmeye çalıştığını’ öne sürdü.
ONLARCA YURTTAŞ REHİN AMA ERDOĞAN PROJE ANLATTI
Başbakan Erdoğan’ın Rize’deki konuşmasının devamı seçim propogandası şeklinde geçti. Onlarca yurttaşın teröristlerin elinde bulunduğu gün Erdoğan,”Avrupa’nın en hızlı büyüyen ülkesi olduk. Büyük Havalimanı’nın temelini attık. Marmaray’ı açtık” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA