SON DAKİKA

Haberertesi

ERDOĞAN CHP’Yİ TEHDİT ETTİ

ERDOĞAN CHP’Yİ TEHDİT ETTİ
Bu haber 24 Ocak 2014 - 17:07 'de eklendi ve 471 views kez görüntülendi.

HALUK KOÇ’TAN SERT YANIT GELDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da ilçe başkanlarının aday tanıtım toplantısından önce konuştu. Konuşmasında, CHP ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ü hedef alan Erdoğan, “Kurultayda o ismi yolsuzluk için ihraç ettiniz şimdi aday sunuyorsunuz. Pazar gününe kadar açıkladın açıkladın yoksa ben sizin kendi hazırladığınız CHP’nin özet dosyasını ben açıklayacağım” diye konuştu.
CHP SÖZCÜSÜ HALUK KOÇ: “AÇIKLAMAZSAN NAMERTSİN”
Erdoğan’ın bu sözlerine yanıt gecikmedi. CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, TBMM’de yaptığı konuşmada Erdoğan’a ‘hodri meydan’ dedi. “Şantaj, tehdit bir başbakana yakışır mı” diye soran Koç, “Elinde kaset, belge ne varsa hemen açıkla. Açıklamazsan namertsin” ifadelerini kullandı. “Arpa bitti, torba boşaldı! Başbakan’ın bütün saldırgan tavrının arkasında bu yatıyor. Elini kolunu tutan yok, emniyet senin, yargı senin” diyen Koç, “CHP burada, Sarıgül İstanbul’da. Hodri meydan, hemen açıkla” diye konuştu.
SARIGÜL DE YANIT VERDİ
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Başbakan Erdoğan’ın kendisini hedef alan sözlerine tweeter adresinden yanıt verdi. Sarıgül, saat 17.00’de tweet hesabına şunları yazdı:
“Boğazına kadar yolsuzluğa batmış olanlar kaybedenlerin telaşı içindedirler. İftiralarla iktidarını korumaya çalışanlar tarih önünde hesap vereceklerdir.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA