SON DAKİKA

Haberertesi

ERDOĞAN BUNU DA YAPTI

ERDOĞAN BUNU DA YAPTI
Bu haber 10 Mayıs 2014 - 13:07 'de eklendi ve 405 views kez görüntülendi.

METİN FEYZİOĞLU KONUŞURKEN KÜRSÜYE YÜRÜDÜ
Danıştay töreninde görülmemiş olay: Erdoğan kürsüye yürüdü
BAŞBAKAN: “EDEPSİZLİK YAPIYORSUN”
Metin Feyzioğlu konuşmasının uzun sürmesi Başbakan Erdoğan’ı kızdırdı. Başbakan Erdoğan Feyzioğlu’na hitaben “Edepsizlik yapıyorsun.” dedi.
Danıştay’ın 146. kuruluş yıldönümü etkinliği devletin zirvesini buluşturdu.
Törene ilk olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geldi. Erdoğan salona girdikten sonra Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu ile tokalaştı.
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANINA MÜDAHALE
Danıştay Başkanı Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün konuşmasının ardından Metin Fevzioğlu konuşmak için kürsüye çıktı. Feyzioğlu’nun konuşmasını uzun ve siyasi bulan Erdoğan oturduğu yerden Feyzioğlu’na sataştı. Başbakan, Feyzioğlu’nun ‘yüreği taşlaşmış olanlar’ ifadesine oturduğu yerden cevap verdi. Feyzioğlu ‘bitiriyorum Başbakan’ım’ diye bir kaç kez konuşmasını böldü. Erdoğan iyice sinirlenince ayağa kaltı, ‘edepsizlik yapıyorsun’ dedi. Yanında bulunan Abdullah Gül’e dönerek ‘siyasi konuşma yapılıyor’ siteminde bulundu.
GÜL GİDENE KADAR KONUKLARIN ÇIKMASINA İZİN VERİLMEDİ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arabasına binene kadar Danıştay mensuplarının dahi törenden ayrılmasına Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından izin verilmedi. Rahatsızlanan bir Danıştay üyesine bile izin verilmemesi tepkilerin sertleşmesine neden oldu.
DANIŞTAY BAŞKANI’NDAN YANIT YOK
Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, karşıladığı gibi Gül ve Erdoğan’ı otomobillerine kadar uğurladı. Güngör, gazetecilerin sorularına ise gülümsedi ama yanıt vermedi.
Danıştay’ın 3. kadın başkanı olan Zerrin Güngör’ün konuşmasında yargı bağımsızlığına vurgu yaparken ”Yargı mensuplarının da yetkilerini özenli kullanmaları gerekiyor” demesi dikkat çekti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA