SON DAKİKA

Haberertesi

ERDAL İNÖNÜ ANILDI

ERDAL İNÖNÜ ANILDI
Bu haber 01 Kasım 2014 - 15:00 'de eklendi ve 1.082 views kez görüntülendi.

ANMA TÖRENİNE CHP’DEN YOĞUN KATILIM
Sosyal Demokrat Halkçı Parti eski Genel Başkanı ve eski Başbakan yardımcısı Prof. Dr. Erdal İnönü, vefatının 7. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
ANMA TÖRENİNE KATILANLAR
image
Erdal İnönü için ölüm yıldönümü nedeniyle Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü. CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba ve Burhan Şenatalar, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Umut Oran, CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Erdal İnönü’nün döneminde İstanbul milletvekili olan Mustafa Sarıgül, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ile İnönü’nün sevenleri katıldı.
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. BURHAN ŞENATALAR İNÖNÜ’YÜ ANLATTI
image
Okunan duaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Şenatalar, İnönü ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Şenatalar konuşmasında “Bugün burada sadece Sayın Erdal İnönü’yü değil onun ilkelerini ve ve örnek kişiliğini de unutmadığımızı ifade etmek isterim. her alanda bizlere ve Türkiye’ye örnek olan Erdal İnönü’yü sevgi ve saygıyla anıyoruz. ondan çok şey öğrendik, unutmayacağız” dedi. Konuşmaların ardından Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü ve yeğeni Hayri İnönü, İnönü ailesi adına mezara çiçek koydu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA