SON DAKİKA

Haberertesi

ENGELLİLER SORDU O YANITLADI

ENGELLİLER SORDU O YANITLADI
Bu haber 04 Aralık 2014 - 16:35 'de eklendi ve 483 views kez görüntülendi.

CHP LİDERİ İSTANBULDA ENGELLİLERLE BULUŞTU
Kılıçdaroğlu’na en acı duyduğu soruları sordu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde “İlle de Yaşamak ” adlı belgeselinin gösteriminin ardından, belgeselde hikayeleri yer alan engelliler, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
Kırmızı koltuğa oturan Kılıçdaroğlu, 6 engellinin sorularını yanıtladı. Elindeki bastonu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na veren Görme Engelli Hanife Eker, kendisine en çok sorulan ve en acı duyduğu soruları Kılıçdaroğlu’na yöneltmek istediğini söyledi.
CANALICI SORULARA İÇTEN YANITLAR
image
Kendisini gören Kılıçdaroğlu’nu da görme engelli biri olarak göreceğini söyleyen Eker ilk olarak, “Bastonunuzu yürürken ayaklarıma vurdunuz. Ben de dönüp, Kör müsünüz ? dedim. Yanıtınız ne olur” diye sordu. Kılıçdaroğlu bu sorunun kendisini acıttığını söyleyerek, “Aslında sizin değil, onun kör olduğunu gösteriyor” dedi. Kendilerine en çok sorulan ikinci sorunun, “Yemek yerken ağzınızı nasıl buluyorsunuz” olduğunu söyleyen Eker aynı soruyu Kılıçdaroğlu’na yöneltti. Kılıçdaroğlu bu soruya, “Hiç karanlıkta yemek yemiyor musunuz, diye karşılık verirdim” yanıtını verdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA