SON DAKİKA

Haberertesi

EMEKLİLİĞİ GELENLER ÖFKELİ

EMEKLİLİĞİ GELENLER ÖFKELİ
Bu haber 13 Ocak 2014 - 13:02 'de eklendi ve 1.621 views kez görüntülendi.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) MEYDANLARDA
Emeklilik hakları ellerinden alınanlar miting gibi basın açıklaması yaptı.
Onların sesi olmaya devam edeceğiz…
CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ DESTEK VERDİLER
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Kadıköy’de yaptıkları yürüyüş sonrası iskele meydanında basın açıklaması yaparak taleplerini dile getirdiler.
İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve Kadir Gökmen Öğüt de Emeklilikte Yaşa Takılanlara destek vererek sorunlarının takipçisi olacaklarını ifade ettiler.
SÜLEYMAN ÇELEBİ: “YAŞA TAKILANLAR YOK KAFASI TAKILANLAR VAR”
Basın açıklamasında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi “AKP İktidarı sorunları çözmek yerine derinleştiriyor. Burada haklarını arayan binlerce yurttaşımız iktidardan sadece hukuk ve adalet bekliyor, vicdan bekliyor. Sorunun çözümü noktasında gerek komisyonlarda gerekse genel kurulda getirdiğimiz yapıcı öneriler AKP gurubu tarafından reddediliyor. Asıl sorun kafası takılanladadır. CHP Gurubu olarak sorunlarınızın takipçisi olacağız” Dedi.
KADİR GÖKMEN ÖĞÜT: “Güçlerinizi birleştirmek zorundasınız”
CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ise şunları söyledi. “Acı bir tablo ile karşı karşıyayız. Çalışanlar, emekliler, emekli olamayanlar her kesimin sorunların var ama çözecek irade yok. AKP karşısında Güçlerinizi birleştirin” Dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA