SON DAKİKA

Haberertesi

ELAZIĞ’DA SEVİYESİZ GİRİŞİM

ELAZIĞ’DA SEVİYESİZ GİRİŞİM
Bu haber 20 Eylül 2022 - 7:11 'de eklendi ve 47 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
KILIÇDAROĞLU PROVAKASYON AFİŞİNİN ÖNÜNE GİTTİ
Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gurup toplantısını yapmak ve bir dizi çalışma için Elazığ’a geleceğini açıklamıştı.

İMZASIZ İFTİRA AFİŞLERİYLE POROVAKASYON GİRİŞİMİ
Kentin ana arterlerindeki bilboardlara asılan ve CHP’yi hedef alan “imzasız” afişler asıldı.

CHP’LİLER OYUNA GELMEDİ
Afişlerin CHP il yöneticileri ve partililer tarafından sökülmesi halinde Elazığ sokaklarının karışacağı apaçık ortadaydı. Ancak CHP afişlere müdahale etmedi.

KILIÇDAROĞLU PROVAKASYON AFİŞİNİN ÖNÜNE GİTTİ
Akşam saatlerinde Elazığ’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, afişlerden birinin önüne giderek açıklama yaptı.

NE UĞRUNA YAPIYORSUNUZ BUNLARI
“İnadına can cana, yan yana olacağız.”

CHP Liderinin açıklaması şöyle;
“Bay Kemal’in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor.

Ne uğruna yapıyorsunuz bunları? Biraz daha çalmak çırpmak için. Yurttaşlarımıza hakaretler etmeye, ayrıştırmaya değer mi ey saray? Gözünüz ne zaman doyacak sizin?

Üç günlük, hepimizin ancak biçare olduğu bu dünyada, bu kavga hiç mi bitmesin istiyorsunuz?

Sizinle bizim aramızda bir temel fark var. Biz vatanseveriz, siz ise oy için her bir şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar. Vatanseverler oy için ülkesinin insanını devletine küstürmez. Neyleyim o oyları? Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz!

Biz barışacağız. Vallahi de billahi de barışacağız! İnadına can cana, yan yana olacağız. Başaracağız biz bunu. Bize nasip olacak göreceksiniz. İnadına et ile tırnak olmaya devam edeceğiz. İnadına helalleşeceğiz. İnadına hep beraber, hep beraber.”

BELEDİYE CHP’NİN AFİŞLERİNİ TOPLATTI
Elazığ’da bir başka rezalet ise Belediye görevlilerinin CHP’nin afişlerini indirmesi oldu.

CHP Elazığ il başkanlığı genel başkan Kılıçdaroğlu’nun kente geleceğini duyurmak için astığı afişler Belediye tarafında toplatıldı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA