SON DAKİKA

Haberertesi

EDREMİT’TE ÇARESİZ KALMAZSINIZ

EDREMİT’TE ÇARESİZ KALMAZSINIZ
Bu haber 19 Şubat 2021 - 7:05 'de eklendi ve 29 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
KAZDAĞLARI’NDA MAHSUR KALANLARIN İMDADINA BELEDİYE YETİŞTİ

Edremit ilçesinde ki Kazdağları son günlerde etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Edremit ilçesinde etkili olan kar yağışı ile dünya harikası Kazdağları beyaz örtüye büründü. Edremit ilçesi ile Çanakkale’nin Yenice ilçesini birbirine bağlayan karayolunda ulaşımın aksamamı için Karayolları ve Belediye ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

BELEDİYE YİYECEK VE İÇECEK DAĞITTI

Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Güçlü, Park ve Bahçeler Müdürü Yusuf Madanoğlu ve ekipler Kazdağları’nın Hanlar bölgesinde Edremit-Yenice yolunda mahsur kalan sürücülere kumanya dağıttı.  Ayrıca Hanlar bölgesinde ki dağ evlerinde ki vatandaşlar da ziyaret edilerek temel ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olundu.

Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları içinde devam eden yiyecek dağıtımı da unutulmuyor.

TAYFUN CANLI KAZDAĞLARI’NDA KIŞ TURİZMİNE VURGU YAPTI

Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, yaptığı açıklamada kış turizmine vurgu yaptı. “Edremit’imiz denizi, termalleri ve dünyada tanınan ülkemizin marka değelerinden olan Kazdağları ile dört mevsim bir arada yaşandığı bir kent. Kazdağlarımız özellikle kış turizminde önemli bir alternatif olarak değerlendirilebilir. Edremit Belediyesi olarak kış turizminin de daha aktif hale gelebilmesi için Başkanımız Selman Hasan Arslan öncülüğünde gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

CANLI: “EDREMİT BELEDİYESİ GÖREV BAŞINDA”

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Canlı, “Bugün dünyanın tanıdığı ülkemizde marka halinde olan Kazdağları hanlar bölgesindeyiz. Hanlar bölgesi yaklaşık iki gündür yoğun bir kar yağışıyla birlikte ulaşımın aksadığı noktalar oldu. Belediyemiz Fen İşleri ekipleri birlikte koordineli olarak burada yaptığı çalışma sonucunda 24 saatin sonunda yollar açıldı. Bölgeye gelirken tırların yolda aksaması olmuş onlara yardım ediyor belediye ekiplerimiz. Vatandaşla belediye ekiplerimiz koordineli olarak insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Hanlar bölgesinde yaşam olan birkaç eve de geldik. Burada yaşayan vatandaşlarımıza hijyen kurallarına uygun belediyede hazırladığımız temel ihtiyaç malzemelerini verdik ve Başkanımızın selamlarını ilettik” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA