SON DAKİKA

Haberertesi

DİDİM İFTİRALARINDA YENİ PERDE

DİDİM İFTİRALARINDA YENİ PERDE
Bu haber 02 Ekim 2020 - 20:20 'de eklendi ve 127 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR BİLE YANMADI
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a yönelik iddialarda bulunan Özışık, ‘ilişkim yok’ dediği Orak’la bir arada.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Cumhuriyet
Gazetesinin haberine göre Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a yönelik iddialarda ismi öne çıkan Mehmet Özışık’ın herhangi bir ilişkisinin olmadığını iddia ettiği Ahmet Orak’la konuştuğu ve sarıldığı fotoğrafları ortaya çıktı.

AKP’Lİ ÖZIŞIK KAÇAK İNŞAAT SAHİBİYLE SARMAŞ DOLAŞ
Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen ve belediye tarafından 15 defa mühürlenen binanın sahibi Ahmet Orak’la hiçbir ilişkisinin olmadığını daha önce yine gazeteci olan ve AKP’li kimliği ile bilinen kardeşi Süleyman Özışık ile birlikte dile getiren Mehmet Özışık, Orak’ın sahibi olduğu belirtilen otelin önündeki görüntüleri ortaya çıktı. Otelin önündeki görüntülerde Özışık’ın Orak’la bir şeyler konuştuğu ve sarıldığı görülüyor. 

ŞEREFİ ÜZERİNE YEMİN ETMİŞTİ

Didim Belediye Başkanı Atabay’la ilgili iddiaları sıkça dillendiren isim olarak bilinen Özışık’ın Ahmet Orak’la yakın ilişkisi olduğu öne sürülmüştü. Ancak Mehmet Özışık kendi yayımladığı bir videoda bu iddialara ilişkin “Şerefim üzerine yemin ederim ki eski belediye başkanını tanımıyorum. Ahmet Orak’ın bana para verdiği, onun aracılığıyla bu işi yaptığım söyleniyor. Bunlar iftira” diye yanıt vermişti.  

DİDİM’DE NE OLMUŞTU? 
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın, kendisine cinsel saldırı gerçekleştirdiği ileri süren kadın, avukatıyla birlikte geldiği Didim Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunmuştu. İddia sahibi kadının avukatının aynı zamanda Didim’deki kanunsuz kuleler olarak bilinen ve belediyenin 15 defa mühürlediği yerin sahibi Ahmet Orak’ın da avukatı olduğu biliniyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA