SON DAKİKA

Haberertesi

DAYANIŞMANIN ADI: “DİSK”

DAYANIŞMANIN ADI: “DİSK”
Bu haber 19 Nisan 2020 - 17:33 'de eklendi ve 142 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
DİSK GENEL-İŞ 2 NOLU ŞUBE’DEN İBB’YE GIDA DESTEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde ihtiyacı olan vatandaşlar için “Birlikte başaracağız” adıyla başlattığı yardım kampanyasına, emekçilerden destek geldi.

GIDA KOLİLERİ TESLİM EDİLDİ

DİSK Genel-İş İstanbul Avrupa Yakası 2 No’lu Şube Başkanı Adil Çiftçi İETT işçileri, memur üyeler ve sendika yöneticilerinin katkılarıyla hazırlanan yüzlerce gıda kolisini, İBB’ye teslim etti.

ŞUBE BAŞKANI ADİL ÇİFTÇİ: “EMEKÇİLER PAYLAŞMASINI BİLİR”

Tarihi dayanışmaya katkı sağlayan başta DİSK Genel-İş üyesi İETT işçilerine ve tüm emekçilere teşekkür eden GENEL-İŞ İstanbul Avrupa Yakası 2 No’lu Şube Başkanı Adil Çiftçi, “Emekçiler bu toplumun üreten ve zor koşullarda ürettiği gibi emeğini de paylaşan değeridir. Bu yüzden bir kez daha ’emek en yüce değerdir’ diyoruz ve emeğimizi paylaşıyoruz” dedi.

VİRÜSTEN KORUNACAĞIZ, DAYANIŞMAMIZI DA EKSİK ETMEYECEĞİZ

Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de zor bir süreçten geçtiğini belirten Çiftçi, toplumsal dayanışma çağrısında bulunarak; bu mücadeleden başarıyla çıkmanın tek yolunun da virüsten korunmak kadar, tüm kesimlerin birbirine vereceği ekonomik ve sosyal destekten geçtiğini belirtti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA