SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’NİN ALTYAPISI YENİLENİYOR

ÇİĞLİ’NİN ALTYAPISI YENİLENİYOR
Bu haber 25 Ağustos 2015 - 9:57 'de eklendi ve 481 views kez görüntülendi.

KENTİN YAĞMUR SUYU KANALLARI DEĞİŞİYOR
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çiğli Belediyesi iş birliğinde, Çiğli’nin birçok mahallesinde yağmur suyu kanallarının bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmaları başladı. Yürütülen çalışmaları İZSU Kanal Bakım Onarım Daire Başkanı Onur Demirci ile birlikte yakından takip eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, burada öngörülen işlerin kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.
YAĞMUR SULARI TEHLİKE OLMAKTAN ÇIKACAK
Çiğli’nin birçok noktasında yürütülecek proje sayesinde yağmur suları artık tehlike olmaktan çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Kanal Bakım Onarım Daire Başkanlığı ile Çiğli Belediyesi İş birliğinde yürütülen yağmur suyu kanallarının bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmaları sayesinde bu alanda yaşanan sorunlara son verilecek. İZSU Kanal Bakım Onarım Daire Başkanı Onur Demirci ve Serkan Demirci koordinatörlüğünde yürütülen çalışmaları Başkan Arslan da teknik heyetle beraber yerinde inceledi.
ÇALIŞMA BİR ÇOK BÖLGEDE BAŞLADI
Köyiçi Mahallesi ile Anadolu Caddesi arasında kalan alanlar ile, Köyiçi Mahallesi Muhtarlığı civarı, Dere Caddesi ve Köyiçi Caddesi arasında kalan alandaki tüm yağmur suyu kanallarının yenilenmesi de dahil olmak üzere; bakım, onarım ve temizlik çalışmaları başladı. Özellikle kış mevsiminde yağan yağmurlar sonrası yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geliştirilen projeye ilişkin çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Arslan; Harmandalı Uğurmumcu, İnönü ve Cumhuriyet mahallerinde de bu çalışmalara yakın bir zamanda başlayacaklarını belirtti.
BAŞKAN ARSLAN: “ÇİĞLİ’Yİ YAŞANABİLİR BİR KENT YAPACAĞIZ”
image
İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen yağmur suyu kanallarının yenilenme, bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının önemine dikkat çeken Başkan Arslan, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yağmur yağdıktan sonraki süreçte mağdur olmamaları için geliştirilen bu iş birliği projesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Çiğli’nin daha yaşanabilir, modern bir kent olması için uğraşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabildiği bir Çiğli inşa edebilme gayretindeyiz. İlçemizin birçok noktasında daha güvenli bir çevre için yağmur suyu kanallarının bakım ve onarımını, temizliğini ve gereken yerlerde yenilenmesi çalışmalarını yerinde inceliyor, belediye olarak yapılması gerekenler noktasında katkı sunuyoruz. Birçok mahallemizde altyapı sorunlarımız var ve bu sorunların giderilmesi bizim önceliklerimiz arasında. Çiğli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yanındayız, onların sorunlarının giderilmesi noktasında göreve hazırız” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA