SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’DE MİTİNG GİBİ SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

ÇİĞLİ’DE MİTİNG GİBİ SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI
Bu haber 18 Mart 2019 - 7:45 'de eklendi ve 141 views kez görüntülendi.

CHP ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜMRÜKÇÜ MERKEZ SEÇİM OFİSİNİ TUNÇ SOYER İLE BİRLİKTE AÇTI
HABER/Sait TEMUR
Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer,  Millet İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü ile birlikte daha çok hizmet sözü verdiler.
YOĞUN KATILIM

CHP Çiğli belediye başkan adayı Utku Gümrükçü’nün merkez seçim ofisinin açılışına İzmir Milletvekili Kani Beko, önceki dönem İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclis üyesi Erdal Aksünger, CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Tunç Soyer, Çiğli belediye başkanı Hasan Arslan, CHP Karşıyaka belediye başkan adayı Cemil Turgay, CHP Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan, İYİ PARTİ Çiğli ilçe başkanı ve binlerce Çiğlili katıldı.
GÜMRÜKÇÜ: “BİRLİKTE EMEK VERECEĞİZ”

Gümrükçü adaylığının açıklandığı andan itibaren sokakta olduklarını söyleyerek: “Arkadaşlarım bana ‘Fırtına Başkan’ diyorlar ama Çiğli sokaklarında başka bir fırtına esiyor. 21 yıldır Çiğli’de yaşıyorum, 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. 37 yaşında bir evlanız bir kardeşiniz olarak İYİ Partinin de olduğu Millet İttifakı çatısı altında hizmet etmeye adayım. Bir kente hizmet o kenti sevmekle başlar. Ben bu kenti seviyorum. Gülümseyen Çiğli hedefiyle yola çıktık. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. El ele, omuz omuza birlikte mücadele ederek, emek vererek yapacağız. Bugüne kadar Çiğli’ye hizmet vermiş tüm belediye başkanlarımıza, büyükşehir belediye başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yapacak çok işimiz var ve benim de bunu yapacak enerjim var. Arkamızda Tunç başkan var, birlikte çok güzel projeleri hayata geçireceğiz.
Hedefimiz şu an İzmir’de en yüksek oyu çıkaran Karşıyaka’yı geçmek, yüzde 75’e kadar yolu var. Son gelen anketler de hedefe yaklaştığımızı gösteriyor.”
dedi.
“HİZMETTE TARAFSIZ OLACAĞIM, ANCAK…”

Gümrükçü, konuşmasının devamında “Adaylığımın kesinleştiği gün parti rozetimi çıkardım. İlçe başkanım yakama Türk Bayrağı rozetini taktı. Kamu görevim sürecinde tarafsız olacağım ancak Türkiye Cumhuriyetinde bir sorun olursa, ihtiyaç duyulursa Atatürk’ün Gençliğe hitabesinden aldığım güçle halktan yana, Demokrasiden yana, Laiklikten yana, Cumhuriyet’ten yana taraf olurum” dedi.
TUNÇ SOYER: “ÇİĞLİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, “Çiğli turizmin ile tanışacak, Çiğli turizm için biçilmiş kaftan. Sasalı kuş cenneti bir hazine. Dünyanın hiçbir metropolünde flamingo üremiyor, sadece Çiğli’de var. İnsanlığı bu hazine ile buluşturacağız. Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 40 bin çalışan var. Yeni yatırımcılar da var ama yer gösteremiyoruz. Onlara yer göstereceğiz, dünyanın her yerinden yatırımcıları Çiğli’ye getireceğiz. Çiğli’de yatırımı teşvik edeceğiz ve yatırımı büyüteceğiz. Tarım Çiğli’de var;  üreticiden 5 yılda 1 milyar liralık alım yapacağız. Üreticinin ürettiği her şeyi Büyükşehir alacak ve İzmirlilere sağlıklı bir şekilde ulaştıracağız. Zeytinyağında Türkiye dünyanın en kaliteli ürünlerini üretiyor. Ama yabancılar alıp satıyor. Bunu biz yapacağız; ihracat ofisi açacağız ve üreticimizin ürünleri markalaştırıp satacağız. Tüm bu yapacaklarımız gençlerimize iş için, ekonomi için, daha güzel ve cazibe merkezi bir Çiğli için” dedi
“ÖNCE DEMOKRASİ”
Tunç Soyer, “Kardeşlik ve barış olmadan adalet ve kalkınma olmaz, demokrasi olmaz, demokrasi olmadan kalkınma olmaz” diyen Tunç  Soyer;  “Bu topraklarda İzmir’den başlayarak baharı getireceğiz. Bunu da bu  şahane adamla, bu güzel adamla Çiğli Belediye Başkan Adayımız  Utku Gümrükçü  kardeşim ile birlikte yapacağız” dedi.
HASAN ARSLAN BAŞARI DİLEDİ
Çiğli belediye başkanı Hasan Arslan da konuşmasında “ben beş yıl önce yüzde 52 oyla seçilmiştim Utku Başkan da rekor oyla seçilecek ve kaldığımız yerden devam edecek. Çiğli Belediyesi CHP’li olarak kalacaktır” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA