SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’DE BİR GÜNDE ÜÇ ETKİNLİK

ÇİĞLİ’DE BİR GÜNDE ÜÇ ETKİNLİK
Bu haber 21 Aralık 2022 - 19:48 'de eklendi ve 35 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ, PARK AÇILIŞI, PANEL VE İMZA GÜNÜ
İzmir’in Çiğli ilçesinde hizmetler her alana yayılarak devam ediyor.

ETKİNLİK MARATONUNA YETİŞMEK!
Çiğli Belediyesi Basın Bürosunda E-Postamıza düşen basın duyurularında ilginç bir ayrıntı vardı.
O ayrıntı da bir değil üç idi. Şöyle ki:
1 – Çiğli Belediyesi Çiğli Gıda Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni (Saat: 10.00)
2 – Eymen Sadık Durak Parkı Açılış Töreni (Saat: 12.30)
3 – Hacer Foggo söyleşi ve imza günü (Saat: 14.00)

Bize de bu etkinlikleri izleyip ayrıntıları yazmak düştü…

İşte ayrıntılar:
ÇİĞLİ’DE EMEĞİN KARŞILIĞI VAR

Başkan Utku Gümrükçü, Belediyenin yan kuruluşu olan “Çiğli Gıda” ve Yetkili Sendika TOLEYİS ile yapılan Toplu Sözleşme Töreni’ndeki konuşmasında, sözleşmenin oldukça önemli kazanımlara sahip olduğuna dikkat çekerek “5 yıllık bir şirkette ciddi kazanımlar ile imza atılan ciddi bir sözleşme oldu. 1 Ocak’tan itibaren enflasyon oranında da bir artış olacak ve arkadaşlarımızı enflasyon ada ezdirmemiş olacağız” dedi.  

SENDİKA YETKİLİLERİNDEN GÜMRÜKÇÜ’YE TEŞEKKÜR
TÜRK-İŞ Bölge Başkanı Hayrettin Çakmak ve TOLEYİS Genel Başkan Yardımcısı Ali Şahin de konuşmalarında “toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde emekçilerin önemli kazanımlar sağladığı sonucu takdirle karşılıyor ve ve Başkan Gümrükçü’ye olumlu yaklaşımları için teşekkür ediyoruz” dediler.

HALAY ÇEKEREK KUTLADILAR

Toplu İş Sözleşmesinin imza töreni sonrasında İşveren konumunda olan Belediye Başkanı, Sendika yöneticileri ve emekçiler halay çekerek sonucu kutladılar.

ŞİDDET SONUCU HAYATINI KAYBEDEN 5 YAŞINDAKİ EYMEN’NİN ADI PARK’A VERİLDİ

Çiğli Belediyesi tarafından Küçük Çiğli Mahallesi’nde yapılan yen bir Park’a İzmir’in Bornova İlçesinde 5 yaşında aile şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden Eymen Sadık Durak, Çiğli’de ölümsüzleşti.

YOĞUN KATILIM

Park’ın açılışına Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü ve Yazar Hacer Foggo, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Kızılkaya ve Yıldız Yılmaz, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: “ÇİĞLİ VİCDANLI İNSANLARIN KENTİDİR”
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Biz göreve geldiğimizde 192 olan park sayımızı 246’ya yükselttik. Türkiye’ye emek veren siyasiler, bilim insanları, kadınlarımızın, çocuklarımızın ismini bu parklarda yaşatmak istiyoruz. Eymen Sadık Durak isimli çocukta aile şiddeti sonrası hayattan koparılmış bir çocuğumuz. Adını bir daha böyle olaylar yaşanmaması için parkımızda yaşatacağız.” dedi.

ÇİĞLİ ÖRNEK OLUYOR!
Törende konuşan CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Atila Sertel ile CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü ve Yazar Hacer Foggo “yerel hizmetlerin yanısıra sosyal sorumluluk ve dayanışma alanlarında projeler geliştiren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü kutluyor ve teşekkür ediyoruz” dediler.

ASKIDA HAYATLAR

CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü ve Yazar Hacer Foggo Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt salonunda düzenlenen söyleşide Çiğlililerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve çok sayıda yurttaşın katıldığı söyleşinin sonunda Hacer Foggo “Askıda Hayatlar” adlı kitabını imzaladı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA