SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’DE BAYRAM HAZIRLIKLARI

ÇİĞLİ’DE BAYRAM HAZIRLIKLARI
Bu haber 22 Eylül 2015 - 19:36 'de eklendi ve 424 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ARSLAN KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİNİ DENETLEDİ
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kaklıç’ta kurulan kurbanlık satış ve kesim yerini gezdi. Kurban kesim yerini bütün detaylarıyla inceleyen Başkan Arslan, Kurban Bayramı’nda sorun yaşanmaması için son hazırlıkların tamamlandığını belirtti.
BAŞKAN ARSLAN: “AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET”
image
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, beraberindeki heyet ile birlikte Kaklıç’ta kurulan kurbanlık satış ve kesim yerini gezdi. Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek için kesim yerini dolaştıklarını belirten Başkan Arslan, her bayram olduğu gibi bu bayramda da hem çalışanların bayramını kutlamak hem de Çiğli halkına sunulacak hizmeti yerinde görmek için satış ve kesim yerini incelediklerini belirtti. Başkan Arslan; “Tabii vatandaşlarımıza hizmet noktasını da verdiğimiz emeği büyük bir mutlulukla yerine getiriyoruz. Amacımız Çiğli halkının mağdur olmasını önlemek. Onların sağlıklı ve temiz ortamda bu dini vecibelerini yerine getirmelerini sağlamak” dedi.
ALTYAPI HİZMETLERİ TAMAMLANDI
Kaklıç kurbanlık satış ve kesim yerinde elektrik ve su tesisatı ile altyapı hizmetlerinde aksaklık yaşanmaması adına çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. Çiğli, kurban satış ve kesim yeri kurbanlıklarını ağırlamaya gün sayarken, vatandaşlar da güvenilir ve sağlıklı bir ortamda kurbanlıklarını kesecek olmanın heyecanını yaşıyor. Öte yandan Çiğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı süresince kurbanlıkların genel sağlık kontrolleri ile muayene işlemlerini gerçekleştirecek.
“GÜZEL ÇİĞLİ’DE KÖTÜ GÖRÜNTÜLER OLMAYACAK”
Çiğli halkına en iyi hizmeti Kurban Bayramı’nda da vermek için çalışmalara şimdiden başladıklarını belirten Başkan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çiğli Belediyesi her sene olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımıza kaliteli hizmet vermeye özen gösterecektir. Kesilecek kurbanların güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kesiminin sağlanması öncelikli hedefimiz. Güzel Çiğlimizde kesinlikle kötü görüntülere yer olmayacak; mahalle aralarında veya sokak ortasında uygunsuz bir şekilde kurbanların kesimine izin vermeyeceğiz. Bu yüzden hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek adına Kaklıç hayvan satış ve kesim yerinin son hazırlıklarını sürdürüyoruz. Vatandaşımızın temiz bir ortamda kurbanını kesmesi bizim için önemli. Mutlu ve huzurlu bir bayram geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor; herkese sağlıklı, mutlu, umut dolu bir bayram diliyorum.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA