SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ CHP ÖRGÜTÜNDEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

ÇİĞLİ CHP ÖRGÜTÜNDEN İMAMOĞLU’NA DESTEK
Bu haber 14 Mayıs 2019 - 11:14 'de eklendi ve 174 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
İZMİR’DE BİR İLK’İ BAŞLATTILAR
YSK tarafından mazbatası iptal edilen İstanbul’un seçilmiş Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek her geçen gün artarak devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan’ının dayanışma çağrısı karşılık buldu.
BANKAYA BİRLİKTE PARA YATIRDILAR

İstanbul’un seçilmiş Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyası için CHP genel merkezi tarafından açılan banka hesap numaralarına ilk kitlesel destek İzmir’in Çiğli ilçesinden geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve partililerle birlikte para yatırdılar.
İLÇE BAŞKANI MERT ÖZCAN: “İSTANBUL’U YENİDEN ALACAĞIZ”

Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı olarak Genel Merkezimiz tarafından başlatılan İstanbul seçimlerinde Adayımız Ekrem İmamoğlu için yardım kampanyasına destek vermek için Örgütümüzle bir araya gelerek banka hesaplarına destekte bulunduk. Belediye başkanımız Utku Gümrükçü de bir maaşını bağışlayacağını açıkladı. Desteğimiz bununla sınırlı kalmayacak. 23 Haziran Seçimlerinde alan çalışmalarına da destek vereceğiz. İstanbul adayımız ve İstanbul il örgütümüz seçimleri zaten kazanmıştı ancak YSK eliyle elimizden alınmaya çalışılan seçimleri yeniden ve daha büyük bir farkla alacağız.” dedi.
İLÇE BİNASINA İMAMOĞLU’NUN FOTOĞRAFINI ASTILAR

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı binasına asılan büyük boy Ekrem İmamoğlu fotoğrafı Çiğlililerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA