SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDEN DAYANIŞMA

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDEN DAYANIŞMA
Bu haber 23 Ekim 2015 - 10:36 'de eklendi ve 410 views kez görüntülendi.

KARDEŞ BELEDİYELERE ARAÇ YARDIMI
Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli’nin kardeş belediyeleri olan Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçelerine birer kamyonet hibe edildi. Bu belediyelere ayrıca kilit parke, faks fotokopi cihazı ve banklar da gönderilirken Başkan Hasan Arslan, imkanları sınırlı olan kardeş belediyelere destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
YARDIMLAR ARAÇLA SINIRLI KALMADI
Çiğli Belediyesi, ilçeler arası kaynaşmanın sağlanması amacıyla alınan meclis kararı sonrası Çiğli’nin kardeş belediyeleri olan Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçelerine birer pikap kamyonet hibe etti. Çiğli Belediyesi ayrıca Mazgirt Belediyesi’ne 5 bin metrekarelik kilit parke, Pülümür’e faks ve fotokopi cihazı ve her belediyeye bank gönderdi.
BAŞKAN ARSLAN: “YARDIMLAŞMAMIZ DEVAM EDECEK”
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla bu belediyelere destek olduklarını söyledi. Belediyelerin ihtiyacı olan pikap kamyonetlerin kardeş belediyelerce talep edildiğini belirten Başkan Arslan, “Mali olanaksızlıklar içinde hizmet üretmeye çalışan kardeş belediyelerimiz Pülümür, Mazgirt ve Çemişkezek’e birer kamyonet hibe ettik. Ayrıca belediyelerin ihtiyaçlarına göre farklı kalemlerden oluşan malzemeler de gönderdik. Belediyeler arası desteğin önemli olduğunu düşünüyoruz. Olanaklarımız ölçüsüsünde yardımlaşmayı sürdüreceğiz“ dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA