SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ ÖĞÜT’TEN FENERBAHÇE’YE DESTEK

CHP’Lİ ÖĞÜT’TEN FENERBAHÇE’YE DESTEK
Bu haber 30 Nisan 2014 - 21:17 'de eklendi ve 442 views kez görüntülendi.

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KADİR GÖKMEN ÖĞÜT TBMM’DE ADALETE FENER YAK KAMPANYASINA DESTEK VERDİ
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt 30 Nisan günü yapılan TBMM genel kurulunda söz alarak Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu değerlendirdi.
Öğüt konuşmasında şunları söyledi.
FENERBAHÇE’NİN BU ŞAMPİYONLUĞU ÇOK ANLAMLIDIR
“Ligin bitimine üç hafta kala 19’uncu şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe’yi tebrik ediyor, bölge milletvekili olarak, Fenerbahçe camiasıyla -tüm mensuplarıyla- gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.
3 Temmuz tarihinden bu yana ağır darbeler atlatan, siyaseten ele geçirme planlarına karşı her koşulda dik duran ve direnen Fenerbahçe’nin şampiyonluğu, şüphesiz bugüne kadar olanların en anlamlısıdır.”
FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLUĞU ALİ İSMAİL KORKMAZ’A ARMAĞAN OLSUN
“Buradan, 19 yaşındayken öldürülen ve tuttuğu takımın 19’uncu şampiyonluğunu göremeyen Ali İsmail Korkmaz için, “Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz.” diyerek şarkı besteleyen taraftara da şükranlarımı sunuyorum. Fenerbahçe’nin bu şampiyonluğu, bir kez daha, gaz yiyen taraftarlarına, her koşulda dik duran Başkan Aziz Yıldırım’a, yönetime, futbolculara ve Ali İsmail Korkmaz’a armağan olsun.”
ADALETE FENER YAK KAMPANYASINI CİDDİYE ALIN
“Adalete Fener Yak” kampanyasına imza atan 600 bin kişinin yeniden yargılama taleplerinin ciddiye alınmasını diliyorum. Buradan tekrar Fenerbahçe’yi kutluyorum.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA