SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN DAYANIŞMA

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN DAYANIŞMA
Bu haber 01 Eylül 2015 - 19:59 'de eklendi ve 499 views kez görüntülendi.

BERBEROĞLU, ÇAKIRÖZER VE YARKADAŞ MEDYA OPERASYONLARI NEDENİYLE MESLEKTAŞLARINI ZİYARET ETTİLER
“Basını susturma girişimleri demokrasiye tehdittir, kabul edilemez.”
image
Sosyal medyada basın kuruluşlarına baskınlar yapılacağı iddialarının hemen ardından İpek Medya Grubunun da aralarında bulunduğu 23 şirket hakkında arama kararı çıkarılması ve bazılarına baskınlar düzenlenmesine CHP’nin gazeteci milletvekilleri tepki gösterdi.
GAZETECİ MİLLETVEKİLLERİNDEN OLUŞAN İNCELEME KOMİSYONU
image
CHP’nin Medyaya Yapılan Baskıları İnceleme Komisyonu üyeleri Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer ve İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş önce İpek Medya Grubunu, (Bugün Gazetesi, Kanaltürk, Bugün TV) yaptıkları habercilik nedeniyle iktidarın hedefinde olan diğer basın kuruluşları arasında yer alan Cumhuriyet ve Sözcü Gazetelerini ziyaret ettiler.
BASKILAR TÜRKİYE’NİN İTİBARINI ZEDELİYOR
Milletvekilleri ziyaret ettikleri meslektaşlarına basını susturmaya, ifade ve basın özgürlüğünü kısıtlamaya yönelik her türlü girişimin demokrasi ile bağdaşmayacağını ve tüm bu girişimlerin Türkiye’nin dünyadaki itibarini zedeleyeceğini söylediler.
CHP HER TÜRLÜ BASKININ KARŞISINDA OLACAKTIR
Berberoğlu, Çkırözer ve Yarkadaş, CHP olarak özgür basını hedef alan, sindirmeye ve susturmaya yönelik her türlü baskıya kararlılıkla karşı duracaklarını da meslektaşlarıyla paylaştılar.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA