SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ GENÇLERDEN TAZİYE ZİYARETİ

CHP’Lİ GENÇLERDEN TAZİYE ZİYARETİ
Bu haber 22 Mart 2014 - 9:21 'de eklendi ve 647 views kez görüntülendi.

AİLENİN ACISINI PAYLAŞTILAR
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, bayrak asma çalışmaları sırasında hayatını kaybeden gencin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
ONUR, PARTİ ÇALIŞMALARI SIRASINDA YAŞAMINI KAYBETMİŞTİ
Ankara’ya bağlı Elmadağ ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrak asma çalışmalarına yardım ederken karşıdan karşıya geçtiği sırada hızla gelen bir aracın çarpması sonucu boynu kırılarak yaşamını yitiren 16 yaşındaki Onur Karakülah’ın vefatı partilileri yasa boğdu. Büyük üzüntü yaratan olayın ardından Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, MYK Üyeleri Okan Altıntaş ve İbrahim Özterzi ile Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Artantaş’la birlikte önce Elmadağ İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başsağlığı diledi.
İRFAN İNANÇ YILDIZ: “ONUR PARTİ ŞEHİDİMİZDİR”
Daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Ömer Ağkurt ile Karakülah ailesine taziye ziyaretine giden Yıldız, yaslı aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Baba Adem Karakülah’a acılarını paylaştıklarını bildiren Yıldız, “Artık Abdullah Cömert bizim için ne ifade ediyorsa, Onur kardeşimiz de öyle. Onur da bizim için bir parti şehididir, devrim şehididir. Acınız, acımızdır. Bundan sonra bizler de sizin birer evladınızız” dedi.
KILIÇDAROĞLU’NU ARAYARAK AİLE İLE GÖRÜŞTÜRDÜ
Oldukça üzgün olduğu gözlenen baba Karakülah da, oğlunu kendisinin bir yol arkadaşı olarak gördüğünü ve bu ayrılığın dayanılmaz bir acı bıraktığını belirterek, “Onur’u kara toprağa nasıl gömeceğim?” diye yakındı. Yıldız daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak acılı aile ile görüştürdü.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA