SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’Lİ BAŞKAN’IN 1 MAYIS’I

CHP’Lİ BAŞKAN’IN 1 MAYIS’I
Bu haber 30 Nisan 2014 - 12:40 'de eklendi ve 475 views kez görüntülendi.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN MUTLU AKPINAR
1 MAYIS’TA TAŞERON İŞÇİLERLE YÜRÜYECEK

İşçi haklarını koruyacağını ve taşerona karşı mücadele edeceğini her fırsatta dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 1 Mayıs’ta taşeron işçilerle birlikte yürüyüş yapacak. Belediye binası önünden başlayacak olan yürüyüş, Çarşı içinden devam edecek ve Karşıyaka İskele’de son bulacak. Başkan Akpınar “Daha huzurlu ve insanca bir hayatı savunmak için, 1 Mayıs’ta sokaklarda olacağız” dedi.
YÜRÜYÜŞ ÇARŞI’DA
Karşıyaka Belediyesi’nin taşeron şirketlerinde çalışan yaklaşık 300 işçi, Perşembe günü saat 10.00’da Belediye Hizmet Binası önünde toplanacak. Davul- zurna eşliğinde halay çekecek olan işçilere, sendikalı çalışanlar da eşlik edecek. Yürüyüş saat 12.00’de başlayacak. İşçiler, kortej halinde Karşıyaka Çarşı’ya girecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da yürüyüşe katılacak. İskeleye kadar yürüyecek olan Başkan Akpınar ve işçiler, daha sonra vapurla Alsancak Gündoğdu Meydanı’na geçerek, buradaki etkinliklere katılacak.
AKPINAR: “İŞÇİNİN YANINDA OLACAĞIM”
İşçi haklarını korumak ve taşeron sistemine karşı mücadele etmek için var güçleri ile çalışacaklarını belirten Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, 1 Mayıs’ta alanlarda olacaklarını söyledi. Akpınar “Belediye başkanı seçilmeden önce de işçi haklarını savundum. Bundan sonra da işçilerin insanca yaşamasını sağlamak için elimden geleni yapacağım. Taşeron sistemi, Türkiye’nin bir sorunu. Bu düzeni sonlandırmak için çalışacağız. İşçi kardeşlerimizle sürekli omuz omuza olacağız. 1 Mayıs’ta, insanca bir yaşamı savunmak ve haklarımızı haykırmak için alanlarda olacağız. Hem konsere hem de 1 Mayıs yürüyüşümüze herkesi davet ediyorum” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA