SON DAKİKA

Haberertesi

CHP: TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR

CHP: TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR
Bu haber 07 Eylül 2015 - 21:47 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.

CHP SÖZCÜSÜ HALUK KOÇ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
“Söylenecek çok şey var ancak bugün günü değil”
CHP Sözcüsü Haluk Koç, Dağlıca’daki terör saldırısının ardından düzenlediği basın toplantısında ”Birlik ve bütünlüğümüze saldıran hainler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır” dedi.
BU ÜLKE HEPİMİZİN
“Birlik ve bütünlüğümüze saldıran hainler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu ülke bizim bu ülke hepimizin.
Kardeşçe birlik içinde yaşama inadımızı sürdürmek zorundayız.
Bu ülkede terörden medet umanlar var. Bunların da siyasi muhasebesini biliyoruz. Bu ülkede şehit sayısı arttıkça siyaset borsasında kendi hissesinin yükselmesini umanlar var.”
OYUNLARINIZ BOZULACAK
“Sizler de asla amaçlarınıza ulaşamayacaksınız. Sizlerin bir oyununuz varsa bu milletin de bir irfanı var. O irfan karşısında oyunlarınız bozulacak. Bütün bu olayların temel sorumlusu aranıyorsa aslında onun kim olduğunu hepimiz biliyoruz. Kimin bu kandan temel sorumlu olduğunu milletimiz de biliyor. Çok şey söylenebilir ancak biz yaşadıklarımıza büyük açıdan bakmak zorundayız.”
ÖNCE TÜRKİYE DEDİK
“Söylenecek çok söz var ama bugün günü değil. Bunu biliyoruz. Bu acı olayın üzerinden 24 saate yakın bir süre geçiyor. Ancak kaç şehit verdiğimizi resmi ağızlardan öğrenmiş değiliz. 13 yılın sonunda Türkiye’nin hali, bu. Türkiye yönetilemiyor. Cumhurbaşkanını dünkü sözleri hakkında çok ağış şeyler söylenecekken bugün günü değil diyoruz. Bugüne kadar önce Türkiye dedik. 7 haziranda bu tutumuz milletimizce de tescillenmiştir.”
HÜRRİYET GAZETESİNE SALDIRI
Hürriyet Gazetesi’nin İstanbul Bağcılar’daki merkezine düzenlenen saldırı hakkında konuşan Koç, “Dün gece bir gazetenin bir iktidar milletvekilinin çığırtkanlığı ile organize şekilde basılması vahim bir olaydır. Sayın Davutoğlu da bu sorumluluğu yerine getirmek zorundadır. İktidar milletvekili yapıyor bunu. Bu linç kampanyasıdır” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA