SON DAKİKA

Haberertesi

CHP TRT’Yİ PROTESTO ETTİ

CHP TRT’Yİ PROTESTO ETTİ
Bu haber 12 Temmuz 2014 - 10:43 'de eklendi ve 570 views kez görüntülendi.

İL BAŞKANI SALICI’DAN TRT’YE “ADİL OL” ÇAĞRISI
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nu (TRT) cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde ayrımcı yayın politikası uygulaması nedeniyle Ulus’ta bulunan TRT Stüdyoları önünde protesto etti. Protestoya CHP Genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Milletvekili Faik Tunay, ilçe başkanları ve kalabalık partili gurubu katıldı.
İL BAŞKANI OĞUZ KAAN SALICI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, TRT’nin muhalefet partilerinin desteklediği adaylara ayırdığı süreyle ortaya koyduğu ayrımcı yayın politikasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.
“HAVUZ MEDYASINDAN DEĞİL TRT’DEN TARAFSIZLIK BEKLİYORUZ”
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “TRT Devlete ait yayın kurumudur. TRT’nin gelir kaynağı halkın vergileridir. Doğal olarak seçimlerde tarafsız olması gerekirken sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetinde olmasını kabul etmiyoruz.” Dedi.
“ÇOCUK KANALINDA BİLE ERDOĞAN VAR”
Salıcı, “TRT’nin 16 Kanalı’nın tamamı Başbakan’ı canlı yayınlarken diğer parti liderlerini ve muhalefetin ortak adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu görmüyor. Çocuk kanalını bile açtığınızda karşınızda Erdoğan’ı görüyorsunuz” dedi.
SEZGİN TANRIKULU: “HESABINI SORARIZ”
CHP Genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise “Başbakan da TRT Yöneticileri de şunu iyi bilsinler. Bunun hesabını soracağız” dedi.
TRT’NİN GİRİŞİNE “ADİL OL TRT” YAZDILAR
Basın açıklaması sonrasında CHP Genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı sprey boya ile kurumun girişine “ADİL OL TRT” yazısını yazdılar.
FOTOĞRAFLAR: Serkan Ulu

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA