SON DAKİKA

Haberertesi

CHP MİLLETVEKİLLERİ TEPEBAŞI’NDA

CHP MİLLETVEKİLLERİ TEPEBAŞI’NDA
Bu haber 31 Ağustos 2015 - 8:49 'de eklendi ve 518 views kez görüntülendi.

MİLLETVEKİLLERİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET ATAÇ’I ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından görevlendirilen milletvekilleri Eskişehir’i ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.
HEYETTEKİ MİLLETVEKİLLERİ
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Mv. Zeynep Altıok, Kayseri Mv. Çetin Arık ve Ankara Mv. Nihat Yeşil Eskişehir ziyaretleri kapsamında Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı da ziyaret etti.
BAŞKAN ATAÇ, ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
image
Başkan Ataç’tan Tepebaşı bölgesinde gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi alan vekiller daha sonra belediye hizmet binasında yer alan Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Ulusal Sanat Çalıştayı eserlerini gezdi.
MİLLETVEKİLLERİ BAŞKAN ATAÇ’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Tepebaşı Belediyesi’nin örnek çalışmalarının Cumhuriyet Halk Partisi tarafından takip edildiğini söyleyen vekiller bu çalışmaların sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en güzel örnekleri olduğunu vurguladı.Eskişehir’in CHP için önemli bir nokta olduğunu belirten heyet, örgüt ve belediye başkanlarının çabalarının başarıyı getirdiğini ve bu başarının Kasım ayında gerçekleşecek erken seçimde daha da artacağını belirterek Başkan Ataç’a ev sahipliği için teşekkür etti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA