SON DAKİKA

Haberertesi

CHP LİDERİ YALOVA’DA KONUŞTU

CHP LİDERİ YALOVA’DA KONUŞTU
Bu haber 01 Mart 2014 - 15:26 'de eklendi ve 506 views kez görüntülendi.

Kılıçdaroğlu, AKP’ye oy verenlere seslendi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Yalova mitinginde konuştu. AKP’ye oy veren vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bunlar sizi soydular. Bunlara oy verirseniz benim iki elim sizin yakanızda olur” dedi.
YALOVA CHP ADAYLARINI TANITTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yalova’da miting düzenledi. Mitingde partisinin Yaola ve ilçelerinin adaylarını tanıttı. Mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, yolsuzluk skandalı, son tahliyeler ve ses kayıtları üzerinden Erdoğan’a yüklendi. AKP’ye oy veren vatandaşlara da seslenen Kılıçdaroğlu, “AKP’ye oy verenlere sesleniyorum. Siz onları iktidar yaptınız, gittikleri yerde alkışladınız. Kırmızı plakalı arabalara bindiler. Bunlar sizi soydular. Bunlara oy verirseniz benim iki elim sizin yakanızda olur” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarından satırbaşları şöyle:
– Bu ülkenin nüfusunun yarısı ona hırsız diyor. Hırsız ünvanı verilen adam başbakanlık koltuğunda oturur mu? Bir adamın yüreğinde Allah korkusu varsa, kul hakkı yemek dünyanın en büyük günahıdır diyebiliyorsa zaten bir gün bile o koltukta oturamaz.
– Rahatlıkla söyleyebilirsiniz, kimse bir şey yapamaz size. O hırsız o koltuktan inmedikçe ona her yerde hırsız diyeceğim.
– Dün bir ses kaydı daha düştü. Bilal oğlan ada alıyor, adalar alıyor. Başçalana soruyorlar, o da diyor ki “Yok adacık alıyor…” Hani gemicik almıştı ya…
– AKP’ye oy verenlere sesleniyorum. Siz onları iktidar yaptınız, gittikleri yerde alkışladınız. Kırmızı plakalı arabalara bindiler. Bunlar sizi soydular. Bunlara oy verirseniz benim iki elim sizin yakanızda olur
FOTOĞRAF: Ziya Köseoğlu

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA