SON DAKİKA

Haberertesi

CHP LİDERİ TBMM GRUBUNDA KONUŞTU

CHP LİDERİ TBMM GRUBUNDA KONUŞTU
Bu haber 21 Ocak 2014 - 15:13 'de eklendi ve 476 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU: “TARİHE NOT DÜŞMEK İÇİN SÖYLÜYORUM”
– Dört bakan istifa etti. Bazılarının çocukları içeride, bazıları aranıyor, kimileri kaçtı! Olay büyük. Efendim bize komplo momplo, bunların hepsi hikayet…
– Bu kadar büyük bir yolsuzluğu örtmenin yolu nedir? Devleti çökertmektir. Devleti çökertmek nedir? Yasama yargı yürütme. Birisini çökertirseniz devlet çökmüş olur. İlk kim farkına vardı bunun? TBMM Başkanı, anayasanın 138. maddesi çökmüştür dedi.
– Yönetmeliği apar topar değiştirdiler, polisi savcının değil hırsızın emrine vermeye çalıştılar. Gitti Danıştay iptal etti. Apar topar parlamentoya HSYK ile ilgili bir kanun teklifi geldi.
– Şimdi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin milletvekillerine sesleniyorum, sizin genel başkanınız size yalan söylüyor, doğruları söylemiyor. Bunları tarihe not düşmek için söylüyorum.
AİLE BOYU DOKUNULMAZLIK GETİRDİ…
– İBB’ye bağlı bir genel müdür ile çok büyük bir inşaat şirketinin sahibi konuşuyor. Diyor ki; Beykoz’daki özel orman arazilerini satın alayım mı? Alabilirsin diyor. AKP’nin saygı değer milletvekillerine sesleniyorum… Sizi kullanıyorlar, alet ediyorlar. Siz yasama organının üyesisiniz, yürütme organının değil!
– Benim oğluma dokunamazsın diyor. Sokaktaki vatandaş, benim oğlumla onun oğlu arasında ne fark var diye düşünüyor. Aile boyu dokunulmazlık getirildi. Dokunamazsınız benim çocuğuma diyor! Geçen gün diyor ki; “Benim evlatlarımdan birisi yolsuzluğa karışsın, evlatlıktan reddederim” diyor. Evlatlıktan reddetmeni istemiyoruz! Bu ayrı bir şey ama sen devletin yerine koyuyorsun, oğlumu ben yargılarım diyorsun. Oğlunu yargının önüne göndermiyorsan sen başçalansın o zaman.
– Oğlumu redderim diyor! Bilal de “Baba sen bana haram helal nedir öğretmedin. Beni harama teşvik ettin. Sen beni reddedeceğine sana senin gibi baba olur mu desem haklı değil miyim!” dese…
– Hırsızlık babadan evlada geçer diyor, kendisini tanımlıyor.
– Ben bir gün cebimi doldurup Amerika’ya kaçmayacağım ama senden şüpheleniyorum.
– MİT’in operasyonel görevi yoktur. İlgili kurum gider, yakalar getirir. Sen, Türkiye Cumhuriyeti’nin meşruiyetini tartışmaya açtın. Eğer suç ve suçla ilgili bir olay varsa TIR’ı aramak savcının görevidir.
– Sizin vicdanınız el veriyorsa, yolsuzluk soruşturmasının kapatılmasına evet diyorsanız, söyleyecek bir lafım yok. Demiyorsanız, 30 Mart’ta sandık önünüze gelecek. Kul hakkı yiyenlere hep beraber dur diyelim..

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA