SON DAKİKA

Haberertesi

CHP KONAK İLÇE ÖRGÜTÜ DAYANIŞMA GECESİ

CHP KONAK İLÇE ÖRGÜTÜ DAYANIŞMA GECESİ
Bu haber 15 Aralık 2018 - 9:02 'de eklendi ve 248 views kez görüntülendi.

HABER/Sait Temur
ADAY ADAYLARI VE PARTİLİLER BİRLİK VE DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi Konak ilçe örgütünün “birlik ve dayanışma gecesi yoğun bir katılıma sahne oldu.
İLÇE BAŞKANI GRUŞÇU; “YEREL SEÇİMLER ÇIKIŞ NOKTASI OLACAKTIR”
A7580FE7-AFDE-4896-9BD7-3A4917845285
Gecenin açılış konuşmasını yapan Konak ilçe başkanı Çağrı Gruşçu hedeflerinin sadece Konak’ta yeniden iktidar olmanın değil iktidara sandıkta “dur” demek olduğunu ifade etti.
“ÇÖZÜM CHP İKTİDARI”
İlçe başkanı Gruşçu, “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var bu yerel seçim gitgide merkezileşen ve yalnızca bir adamın iki dudağı arasında yönetilen bir ülkenin son çıkış noktası olacaktır. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki toplumsal sorunların çözümü yenileşmeden geçer. Türkiye yerelleştikçe gelişen demokrasilerle yarışa bilen temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla yaşanabildiği çağdaş hukuk devleti olma yolunda ilerleyen, en önemlisi üretken de yerel düzeyde kalkınmayı hedef alan bir anlayışla büyümeyi Cumhuriyet halk Partisi iktidarı ve anlayışıyla şiar edinecektir” dedi.
“ADAY ADAYLARIMIZIN SÖZLERİ TAAHHÜTÜMÜZDÜR”
Başkn Gruşçu sözlerinin devamında, “sizler önümüzdeki yerel seçim sürecinde aday aday olmaya karar vererek yola çıktınız böylesi zorlu bir dönemde aday adaylık iradenizi beyan ederek elinizi taşın altına koymaya karar verdiğiniz için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Öncelikle aday adayı olarak beyan ettiğiniz demokratik iradeniz ile aynı zamanda İzmir’de ve Konak’ta yaşayan hemşerilerimize ve örgütümüze bir söz vermiş oluyorsunuz. Bu sözünüz, “daima haktan yana olmak üzere kimseyi ayrıştırmamak ve ötekileştirmemek” üzere verdiğiniz bir sözdür. Bu sözününüz, “insanı sevmek ve ona duraksız hizmet etmek” üzere verdiğiniz bir sözdür. Bu sözünüz “kendinize ve bölgelerinize bir halk önderi, gerçek bir dava insanı olmak” için verdiğiniz bir sözdür. Bu sözünüz, “kişisel hırslarınızın ve bireysel çıkarlarınızın değil ilkesel mücadelenizi ve partimizin bayrağını bununla dalgalandırmak” için verdiğiniz bir sözdür ve bu sözünüz “hiçbir çıkar karşılık beklemeksizin bu parti için gecesini gündüzüne katan gençlere kadınlara ve emekçilere daima örgütümün yanında olacağım” diyerek verdiğiniz kutsal bir sözdür. İşte ancak bu sözlerinizi yerine getirmenin bireysel değil ilkesel kavgalarımızın sonuca ulaştığı, kurucu genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkarak ve nice devrimcilerin mirasını katarak büyüyeceğimiz kutsal bir yol olacaktır. Yolunuz açık olsun.” dedi.
İL BAŞKANI YÜCEL; “EZENİN VE EZİLENİN OLMADIĞI BİR DÜZEN”
970C3D87-9E35-4BD5-9D28-27E9948EFD52
CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel de konuşmasında şunları vurguladı. “Konak ilçemizin dayanışma gecesini yoldaşlık ruhuyla selamlıyorum. Ezenlerin ve ezilenlerin olmadığı, birlikte üreterek hakça paylaşan bir yönetim için mücadeleyi her geçen gün yükselterek sürdürüyoruz. Bir ülkede yargı yoksa, hukuk yoksa, adalet yoksa insan hakları da yoktur. Tüm bunları Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında tesis edeceğimiz günlerin başlangıcı bu yerel seçimlerdir. Aday adaylarımıza ve partimizin emektar üyelerine teşekkür ediyor başarılar diliyorum.” dedi.
PARTİLİLER SALONA SIĞMADI
82308EC5-796F-4013-8541-6FD69392C3FC
İzmir il başkanı Deniz Yücel, il yönetim kurulu üyeleri, Konak belediye başkanı Sema Pekdaş, Karabağlar ilçe başkanı Ali İhsan Yıldız, 24 ve 25. dönem İzmir Milletvekili Musa Çam, Belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarının yanı sıra partililerin katıldığı dayanışma gecesinde bir çok davetli ayakta kaldı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA